Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Psykologi og terapi

Psykologi og terapi - Bliv bedre til at forstå mennesker

Psykologi og terapi kan bruges i mange sammenhænge. 
Du kan bruge det på din arbejdsplads, for bedre at forstå arbejdsmiljøet og organisationssammenhængen. Her lærer du hvordan du etablerer en proaktiv organisationskultur, der kan være med til at afgøre hvorvidt virksomheden opnår success. 

Psykologi kan være et fremragende redskab i erhvervslivet, særligt hvis du arbejder tæt på livet af andre mennesker. Det lærer dig at sætte dig ind i hvorfor mennesker føler hvad de gør, og på denne måde opnå en større sympati og forståelse. 

Det kan også hjælpe dig til at blive en bedre mentor for ny-ansatte. Her lærer du at motivere nye medarbejder, og sætte dem ind i organisationens kultur. 

Du kan også finde et kursus i psykiatrivejledning der er særligt rettet mod dig der arbejder som socialrådgiver, studievejleder eller andre stillinger der arbejder tæt med socialt udsatte. På dette kursus lærer du at forstå psykisk sårbare, og hvordan man opnår en god dialog, med folk der har behov for hjælp. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen