Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Styrk din formidlingsevne  

Kommunikation er en uundgåelig og uundværlig del af vores liv som mennesker. Uden at kommunikere med hinanden, kan vi ikke danne relationer og heller ikke danne os som individer.  

Uanset hvilken branche du befinder dig i, så er det altid en fordel at have de kommunikative værktøjer i orden. Hvad end det er skriftlig eller mundtlig kommunikation du beskæftiger dig med, om det er intern eller ekstern, store eller små præsentationer, så kan du finde et kursus, der klæder dig på til dine arbejdsopgaver.  

Her finder du introduktionskurser til kommunikation eller kurser, der henvender sig til dig i lederrollen. Dertil kan du finde korte og intense kurser eller længere uddannelser, der strækker sig over flere måneder. Der er et bredt udvalg, og stor mulighed for at udvide dine faglige kompetencer inden for kommunikation.


Hvad er kommunikation

Kommunikation foregår overalt og er ikke begrænset til et enkel fænomen. Når du omgås med andre mennesker, så er kommunikationen central.

Kommunikation er altså et vidt begreb og dækker over en bred palette af muligheder. Som kommunikationsmedarbejder er det vigtigt, at du har en teoretisk viden inden for kommunikationsbranchen, der gør dig i stand til at varetage dine arbejdsopgaver og styrke virksomhedens eksterne kommunikation såsom kampagner, reklamer, pressemeddelelser eller hjemmesider. Kommunikation kan også være mellem medarbejdere og ledere, hvor du som leder skal vide, hvordan du skal kommunikere.

Du kan blandt andet finde kurser, der henvender sig til:

  • Ledelseskommunikation
  • Mundtlig kommunikation
  • Kommunikation og konflikthåndtering
  • Faglig formidling
  • Storytelling
  • Kommunikation i praksis
  • Kommunikationsstrategi

En kommunikationsform, der er i rivende udvikling er den digitale kommunikation. I vores samfund er det næsten umuligt at finde en virksomhed, der ikke benytter sig af digital kommunikation i en eller anden forstand. Af den grund kan du finde en stor mængde kurser, hvor det digitale medie er i fokus. 


Kommunikation åbner op for mange muligheder

Hvis du har styr på din kommunikation, så har du også meget større chancer for at få succes med dine opgaver. Et kommunikationskursus kan styrke dine færdigheder som afsender, så dit budskab når bedre ud til dine modtagere.

Du styrker samtidig din karriere med gode kommunikations- og formidlingsevner, og dette ses altid som et plus, når virksomheder vælger nye medarbejdere. Et kursus i kommunikation kan stort set altid gavne dig uanset hvilken branche og hvilken stilling du befinder dig i. 


Tag dit kommunikationskursus online

Som en del af den digitale revolution er det ingen overraskelse, at mange kurser begynder at blive udbudt online. Det er blandt andet med til at skabe større fleksibilitet hos kursusdeltagerne, når man ikke er nødsaget til fysisk fremmøde til undervisningen.

Du finder ligeledes et bredt udvalg af online kurser inden for kommunikation, som både kan foregå som fjernundervisning eller webinarer. Mulighederne er mange og det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvad du vil opnå.

Hvis du gerne vil deltage på et online kursus er det dog en forudsætning, at du har en pc til rådighed og ved hvordan man anvender den. Når du er blevet tilmeldt et kursus, vil du kunne tilgå undervisningsmaterialet på deres platform og ligeledes kunne kontakte underviseren. 

Se de mange kurser igennem og find det, der passer til dine behov. Hvis du har yderligere spørgsmål eller mangler information om et specifikt kursus er du altid velkommen til at kontakte udbyderen af forløbet.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier