Viser 1-17 af 17
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-17 af 17

Tag dit bogholderi kursus som fjernundervisning

Hvis du arbejder som bogholder, er det altafgørende, at du har stærke kompetencer i regnskab og bogføring. Med et bogholderkursus får du en grundig introduktion til arbejdsprocesserne, og du vil være i stand til at åbne din egen bogføringskreds.

Hvad er bogføring?

Bogføring betyder overordnet at føre regnskab. Tidligere arbejdede man med hovedbøger, hvor man kunne slå op, og få et overblik over virksomhedens balance og resultat. I dag arbejder man i højere grad med online regnskabsprogrammer, hvor man kan udskrive rapporter om resultater, balance mv.

Nogle bogfører også i fx Excel, hvis det ikke handler om så mange bogføringer. Der er nemlig ingen særlige krav eller regler til bogføringsprogrammer. Det skal blot rettes ind efter bogføringsloven.

Bogføring betyder i realiteten af holde styr på, hvor meget virksomheden har til gode, skylder og den interne værdi – såsom varelager og inventar. Bogføringen fungerer som dokumentation for virksomhedens aktiviteter, og hvis der er rod med regnskaberne, kan det være umuligt at fx låne penge i banken, for virksomheden.

Når du bogfører, arbejder du med debet og kredit. Så hver post du sidder med, laver du en modpost, og på den måde er der hele tiden balance i regnskabet.

Hvorfor tage et online bogholder kursus?

Med et online kursus i bogføring, bliver du introduceret til bogføring helt fra bunden. Der bliver gennemgået regnskabsopbygning, og der kan fx være arbejde med cases, hvor du øver dig i at bogføre finansbilag, lave fakturaer og bogføre kreditorbilag.

Gennem et kursus får du et meget bedre overblik over hvordan du læser et regnskab, og hvad de forskellige dele af et regnskab, fortæller om virksomheden.

Hvis du vælger at tage dit bogføringskursus online, vil du ofte opleve at det er via optaget video, som du kan tage i dit eget tempo. Dertil kommer forskellige opgaver du skal gennemgå, og bøger der skal læses. Her vil du kunne få dem, både som e-bøger eller almindelig bøger, alt efter hvad du foretrækker.

Udover videoerne har mange af kursusudbyderne også individuel support.

Hvem bør tage et online kursus i bogføring?

Et online bogholderikursus er for dig, der ønsker at blive stærkere inden for økonomi og regnskab, men samtidig gerne vil tage kurset i dit eget tempo. Kurserne er velegnet til dig, som ønsker en grundig og effektiv indlægring med fokus på best practice i bogholderi.

Med et online bogholderikursus kan du se videoerne og arbejde på opgaverne, som det passer med resten af dit liv. Det kræver dog også, at du er god til at holde dig selv i gang, da der ikke på samme måde, er noget pres om, at du gør tingene til et bestemt tidspunkt.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier