Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Statistik

Bliv en haj til statistik

Vil du gerne blive bedre til at udregne statistiker ved hjælp af computerprogrammer? Så kan du finde et kursus på denne side. 

Du kan styrke dine kompetencer i programmer så som Excel, SAS JMP og mange flere. Kurserne vil styrke dig i at tage databaserede beslutninger ud fra data med høj datakvalitet. Du lærer blandt andet også om hvordan du sikrer dig at den data du arbejder med er valid. 

Til dig der arbejder med data 

Arbejder du allerede med data på din arbejdsplads, og ønsker du at gøre hverdan lettere og mere overskuelig? Så kan du her finde et kursus der lærer dig mere om anvendelsen af regneark i statistiker. Alt fra fremlæggelse af budgetter og regnskaber, statistikker, analyser, interne og eksterne undersøgelser af fx medarbejder vil være lettere, efter deltagelse i en af disse kurser. 

Onlinekurser

Et onlinekursus er oplagt til dig, der ikke har tid til at være på undadelsesstedet hver uge, rejser meget eller måske bare har det bedst derhjemme. 

Et onlinekursus kræver, at du er i besiddelse af en computer, har en nogenlunde internetforbindelse og disciplinering. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen