Viser 1-20 af 50
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 50
1
2
3

Mulighederne er mange for offshore kurser i Esbjerg

For at blive klædt på til en karriere i offshore branchen, kræver det, at du har de rette certifikater med i bagagen. Disse er der rig mulighed for at tage i Esbjerg, som er kendt på Danmarkskortet for deres udvikling og vækst inden for olie, gas og vind. Med de rette offshore kurser i Esbjerg opnår du færdigheder, så du kan fungere på en arbejdsplads præget af en høj dynamik. Jobs i offshore branchen er ikke helt uden risici, og derfor er det altafgørende, at du er klædt på med de rette færdigheder til at håndtere arbejdet sikkert, kompetent og korrekt.

Se oversigten over offshore kurser i Esbjerg

Vækst i offshore branchen

Olie, gas og vind er en af de industrier/sektorer med den hurtigste udvikling på det globale marked. Offshore industrien oplever i dag enorm vækst, og alt tyder på, at den vil fortsætte. De største olie reservoirer ligger i Nordamerika og Mellemøsten, mens transnationale operationer vedrører nationale og multinationale aktører på alle kontinenter.

Udnyttelsen af naturressourcer, de komplekse faser af produktets raffinering, overvågningen og transporten kræver en lang række komplekse beslutningsstrukturer og specialiserede fagfolk i alle led. Derfor er offshore kurser en uundgåelig del af din samlede uddannelse som offshore personnel, uanset ansvarsområde.

Offshore kurser efter globale standarder

Offshore kurser i Esbjerg såvel som i resten af landet tager afsæt i det globale marked og er designet til at opfylde de internationale krav, der har til mål at varetage sikkerheden i alle operationer. Danmark, og i særdeleshed Esbjerg, er blandt de førende inden for havvindmøller og gasproduktion. En branche, der samlet bliver betegnet som offshore industrien.

Hvad enten du overvejer at starte en offshore karriere,  eller du allerede er en fast del af offshore branchen, så er kurser inden for offshore vigtige for dig. Med offshore kurser i Esbjerg får du de kompetencer, der skal til for at arbejde under ekstreme forhold. Offshore kurser ruster dig med mange former for færdigheder som f.eks. sea survival kurser, kurser i systemtilladelser og forskellige kurser i basic training.

Du kan finde offshore kurser på mange forskellige niveauer, så der er uden tvivl et kursus, der passer til dine forudsætninger og behov. Kurserne afholdes af flere udbydere, privat men også som AMU-kurser, og nogle kan du tage via e-learning. 

Tip: Læs mere om livet offshore i vores interview med Ulrik

Dine muligheder for offshore kurser i Esbjerg

Der findes offshore kurser til alle faggrupper inden for området. Fælles for alle er, at de sætter fokus på sikkerhed og specifikke kvalifikationer til livet offshore. Der er altid brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere på boreplatforme og oliefelter.

På et offshore kursus kan du blandt andet uddanne dig inden for:

  • Offshore teknologi
  • Offshore reparationer
  • Vedligeholdelse af maskiner offshore
  • Servicering af mandskabet i de små samfund ude i Nordsøen

Ud over de arbejdere, som tager sig af tekniske opgaver, er der også behov for faggrupper såsom altmuligmænd, malere, stilladsarbejdere, kokke, rengøringspersonale og sygeplejersker. Selvom dette personel ikke er involverede i det tekniske arbejde, er det vigtigt at de har gennemgået en form for uddannelse, så de er klar til at indgå i samarbejdet. Her kan du også blive klædt godt på med et offshore kursus i Esbjerg eller andre dele af landet.

Manglende arbejdskraft i offshore branchen

Der er en stor efterspørgsel efter arbejdskraft i offshore industrien. Derfor er der også brug for dig! Dit første skridt mod en spændende karriere i Nordsøen er offshore kurser i Esbjerg eller andre steder i landet. Offshore kurserne er med til at åbne dørene op for et anderledes og afvekslende job med havet som nærmeste nabo.

Går du med tanker om at søge job i Esbjergs mange olie- og gasboreplatforme eller i vindmølleindustrien? Så er det nødvendigt, at du besidder de rette offshore certifikater inden for f.eks. evakuering, arbejdsmiljø, stress, brandslukning, førstehjælp eller lignende. Vil du vide mere om det at arbejde offshore, så læs vores guide til offshore kurser her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Relaterede kategorier
epoxy   gwo   stillads   bosiet