Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-9 af 9

Machine learning - derfor skal du uddanne dig indenfor det

Machine learning er yderst interessant, da det om noget vidner om, hvor langt vi er nået i forhold til den teknologiske udvikling. Machine learning er nemlig den teknologi, der muliggør, at algoritmer kan processere data. Processeringen gør, at der sker en række læringer, som så kan implementeres i en given arbejdsgang.

Sagt anderledes, så betyder det, at en computer kan programmeres til ikke bare at løse nuværende opgaver, men også fremtidige udfordringer. Machine learning bidrager altså til, at der kan træffes bedre og mere velinformerede beslutninger, fordi erfaringer lægger til grund for identificeringen af regler og sammenhænge af store mængder af data.

Her er Google’s søgemaskine især et rigtig godt eksempel: Den lærer hele tiden på baggrund af de søgninger vi foretager, og bliver kontinuerligt bedre til at foreslå og vise det søgeresultat, der er mest relevant.

Du skal altså specialisere dig i machine learning, fordi denne teknologi kommer til at udgøre fremtiden. Computeren kan nu lytte til det vi siger, forstå os og ja endda svare os. Det betyder, at machine learning kommer til at kunne indgå i en masse spændende problemstillinger for fremtiden:

  • Diagnosticering af sygdomme
  • Udvikling af datasikkerhedsprogrammer, der kan registrere virusangreb
  • Udvikling af computerassisteret sikkerhed
  • Udvikling af selvkørende biler

integrér jeres data med machine learning

Hvem kan tage et kursus i machine learning?

Med et kursus i machine learning lærer du at anvende data til udregne og forudsige, hvad der vil ske i fremtiden. Hvis du sidder med følelsen af, at den mængde data du råder over kan bruges til mere intelligent, så er et kursus i machine learning det helt rigtige for dig.

Du må gerne have et kendskab til databaser, når du vælger at deltage i et kursus. Der findes en række udbydere af kurser i machine learning, og du må derfor finde dem, der har det niveau du behøver. Niveauet og indholdet på kurset afhænger af den enkelte udbyder.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen