Viser 1-20 af 60
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 60
1
2
3

Mulighederne med AMU kurser i ledelse og organisation

I dagens moderne arbejdsmarked er det afgørende at du holder dine kompetencer ved lige. Kompetencer inden for organisation og ledelse er f.eks. både afgørende for din personlige udvikling, din egen karriereudvikling og virksomhedens succes.

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) tilbyder en fremragende mulighed for at styrke dine færdigheder inden for netop dette område. Herunder kan du udforske de mange muligheder, som AMU kurser i ledelse og organisation bringer med sig.

Organisation og Ledelse kurser: Skræddersyet til dine behov

Et afgørende træk ved AMU kurser inden for organisation og ledelse er deres alsidighed. Kurserne er designet til at imødekomme forskellige behov og er tilpasset både erfarne ledere og dem, der ønsker at styrke deres ledelsesmæssige færdigheder. Den fleksible struktur af kurserne gør det muligt at vælge det, der passer bedst til ens nuværende kompetencer og karriereambitioner.

AMU kurser ledelse: Dyk ned i udbuddet

Du finder et stort udvalg af AMU kurser i ledelse rundt omkring i Danmark. Der findes som sagt kurser for enhver, og fælles for dem er, at de bidrager til at udvikle kompetencer, der er essentielle for enhver leder. Herunder kan du se eksempler på nogle af de AMU kurser i organisation og ledelse, du har at vælge mellem:

  • Den grundlæggende lederuddannelse: Med dette AMU-forløb får du i løbet af 13-14 dage en praksisorienteret uddannelse, hvor du lærer at håndtere og facilitere dagligdagens ledelsesopgaver. Den grundlæggende lederuddannelse er særligt henvendt til dig, som er ny i din ledende funktion eller er kommende leder, og som gerne vil lære mere om de forskellige aspekter af ledelse, så du har et stærkt fundament at stå på som leder.

  • Ledelse og det personlige lederskab: I løbet af dette 3-dages AMU kursus vil du som deltager udvikle kendskab til din egen ledelsesstil, ligesom du bliver bevidst om din egen ledelsesrolle i forhold til samarbejdssituationer på alle niveauer i organisationen. Du lærer desuden at skabe rum til ledelse ved for eksempel at skabe overblik, prioritere og delegere opgaver.

  • Situationsbestemt ledelse: Efter dette AMU forløb kan du anvende situationsbestemt ledelse til at skabe trivsel og motivation og samtidig fremme effektiviteten og produktiviteten. Du kan delegere ansvar, beslutninger og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders og teamets kompetencer. Dette AMU kursus har en varighed af 2 dage.

  • Ledelse af forandringsprocesser: På kursets 3 dage lærer du at diagnosticere, organisere og sturkturere forskellige problembehandlingsprocesser, herunder kendskab til forskellige værktøjer, der fremmer de kreative og dynamiske processer i forskellige produktionsmiljøer. Du får kendskab til lederrollen og hvilke krav, du skal opfylde, for at kunne agere som sparringspartner.

Som nævnt er dette blot nogle af dine muligheder for at tage ledelse AMU kurser. Der findes som sagt både kurser for erfarne såvel som nye ledere, hvorfor der helt sikkert også findes et AMU kursus, der passer til netop din erfaring og situation.

Find dit AMU organisation og ledelse kursus i dag

Lyder et AMU organisation og ledelse kursus som noget for dig? Klik dig gennem dine muligheder i listen herover og find dit kommende kursus allerede i dag. Her kan du også klikke dig ind og læse mere om de enkelte kurser og kontakte udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål til kurset.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen