Find den rette koordinator uddannelse for dig

Få overblikket

Arbejder du som sekretær, receptionist, assistent eller koordinator og overvejer at tage et kursus i koordination? Føler du at du mangler de rette kompetencer indenfor koordinering, planlægning og strukturering? 
Viser 1-20 af 291
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 291
1
2
3
4
...
15

Tag en koordinator uddannelse og få overblikket

Arbejder du til daglig med koordinering og har rollen som den der skal bevare det store overblik og planlægge praktiske gøremål? Føler du at du mangler redskaberne til at blive en effektiv koordinator? Så læs med her og find den rette koordinator uddannelse for dig! Kurserne henvender sig til dig der elsker at have mange bolde i luften, men som mangler værktøjer til at håndtere de mange bolde i luften. Koordinator uddannelse - Få styr på planlægningen

Koordinator uddannelse er et vidt begreb, derfor har vi valgt at dele koordinator uddannelsen op i to forskellige grupper:

 • Arbejdsmiljø- og sikkerhedskoordinator uddannelser
 • Sekretær, assistent og receptionist koordinator uddannelser

Arbejdsmiljø- og sikkerhedskoordinator uddannelsen

Denne uddannelse henvender sig primært til dig der arbejder som bygherrer, arkitekt, rådgiver, projektleder, enterpriseleder eller andre lederstillinger på bygge- og anlægsopgaver. Det vigtigste er at du sidder i en stilling, hvor det er dig der varetager sikkerhedskoordinator-funktionen. 

Udbytte

Denne uddannelse har til formål at give dig kompetencerne til at kunne møde de krav og løse de opgaver, som forventes af en koordinator indenfor bygge- og anlægsområdet. Du vil blandt andet blive undervist i politik, ledelse og trivsel i arbejdsmiljøet, men du vil også lære om risici u byggeprocessen og styrke dine evner i konflikthåndtering og samarbejdsrelationer. 

Undervisningen

Undervisningen på disse kurser tager udgangspunkt i dit behov og ønsker, hvor der gøres brug af problemstillinger fra din egen arbejdsplads. 

Indhold

Indholdet vil variere fra kursus til kursus, men kan blandt andet indholde:

 • Arbejdsmiljørområdet og -loven
 • Arbejdsopgaver
 • Rettigheder 
 • Nyheder
 • Informationssøgen
 • Ansvar

Koordinator uddannelsen for sekretærer, assistenter og receptionister 

Hvis du allerede arbejder som sekretær, assistent eller receptionist, så vil denne koordinator uddannelse være lige noget dig.

Udbytte

Dette kursus giver dig værktøjerne til at bevare overblikket i pressede situationer, samt evnen til at kommunikere på tværs af afdelinger. Du vil blandt andet blive trænet i konflikthåndtering, stress og kommunikation, som også er nogle af de udfordringer du ofte støder på på din arbejdsplads som sekretær, assistent eller receptionist. En dybere forståelse for menneskelig adfærd vil også være i fokus, idet det er vigtigt at man er god til at aflæse mennesker. Derudover vil kurset være med til at styrk din gennemslagskraft og udvikle dig ren personligt.  

Undervisningen 

Undervisningen vil være en blanding af casearbejde, opgaveløsning, sparring og praktiske øvelser, som vil gøre det nemmere for dig at bruge værktøjerne i din hverdag, med det samme. 

Indhold 

Det konkrete indhold på uddannelserne vil varierer fra udbyder til udbyder, men nogle af modulerne kan blandt andet hedde:

 • Din koordinator rolle
 • Assertiv kommunikation
 • Kommunikation
 • Styrk din personlige effektivitet
 • Organisationsforståelse og facilitering

Hvorfor tage en koordinator uddannelse?

En koordinator uddannelse er vigtigt for dig og din arbejdsplads, da det kan være med til at optimere arbejdsopgaverne i form af udførelse og struktering af arbejdsopgaverne, men det kan også skabe overskud for dig og dine kollegaer. Ved at optimere arbejdsprocessen og få overblikket, så er du med til at reducere chancen for at lave fejl, eller udvikle stress. Derfor kan koordinator uddannelsen være med til at forebedre arbejdsklimaet og trivslen på arbejdspladsen, da du vil blive bedre til at udføre dit arbejde, som både vil gavne dig og dine kollegaer. 

Hvis dette har været med til at vække din interesse, så tag et kig i vores brede udvalg af kurser og uddannelser indenfor koordinering. Vi har masser af forskellige udbydere, hvorfor kurserne ikke er ens: de har forskellige priser, længder på kurserne er forskellige og stedet for kurset kan også variere. Så find præcis det kursus der opfylder dine behov og ønsker!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen