Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 40
12

Derfor skal du uddanne dig inden for informationsteknologi

Hvis du gerne vil være på forkant med udviklingen inden for it-verden, så er det at tage en akademiuddannelse i informationsteknologi en god investering i din fremtidige karriere. Du får nemlig viden og know-how, som kan gøre dig til din fremtidige arbejdsplads' it-ekspert. 

Med en akademiuddannelse i informationsteknologi styrker du dine IT-kompetencer, og du vil blive introduceret til relevante teorier inden for forskellige IT-områder. Det gør, at du fremadrettet kan professionelt kan varetage opgaver inden for fx programmering, IT-sikkerhed, databaser, system-, web- og softwareudvikling samt hjælpe virksomheder med at skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, der holder styr på alle informationer i virksomheden.

Du vil ydermere blive klogere på, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende og have brug for i det daglige arbejde, mens du også lærer hvordan software er konstrueret, og hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. 

Dit udbytte af en akademiuddannelse i informationsteknologi

Når du vælger at tage en akademiuddannelse i informationsteknologi skal du gøre det med ønsket at specialisere dig inden for netværk og teknologi. Du lærer dermed at analysere, planlægge og gennemføre forskellige it-løsninger. Du kommer også til at arbejde med både udvikling og videreudvikling af it-systemer, mens du lærer om driften af eksisterende systemer. 

Sådan er akademiuddannelsen i informationsteknologi bygget op

Akademiuddannelsen i informationsteknologi er struktureret som en åben deltidsuddannelse og er normeret til at vare 3 år. Uddannelsen er bygget op omkring en række obligatoriske moduler, en række retningsgivende moduler, nogle valgfrie moduler og et afsluttende projekt. 

Særligt for akademiuddannelsen i informationsteknologi gælder det, at du kan vælge imellem to retninger: 

  • Udvikling
  • Drift

Det, at du vælger retning gør, at du får en langt mere specialiseret it-uddannelse. Det er dog også en mulighed at tage uddannelsen i informationsteknologi uden en bestemt retning. Gør du det, kan du sammensætte den ud fra lige netop dine behov og interesser. 

En akademiuddannelse i informationsteknologi er den rigtige for dig

der har en relateret erhvervsuddannelse og erhvervserfaring fra it-området. Du skal dog opfylde nogle adgangskrav for at kunne blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag:

  • En relevant erhvervsuddannelse
  • En relevant grunduddannelse for voksne 
  • En gymnasial uddannelse
  • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som de tre førstnævnte.

Du skal udover det have minimum to års relevant erhvervserfaring, der er opnået efter gennemført adgangsgivende uddannelse. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Jeg oplevede et enormt engagement

Jeg manglede HR-erfaring og havde ingen forudgående kendskab til faget, så derfor var akademiuddannelsen i HR oplagt

Læs mere
Kenneth Jesper Andersen, Team Co...

”Jeg kan varmt anbefale AU-uddannelsen i ledelse. Jeg har rykket mig meget som person, og min opfattelse af ledelse som et håndværk. Jeg har haft stor gavn af den gode undervisning med gruppeopgaver og spændende cases."

Læs mere
Her fik jeg smag for coaching og...

Jeg tog uddannelsen, fordi jeg var kommet til at snuse til organisationscoaching, da jeg i 2013 tog en akademiuddannelse i ledelse på Erhvervsakademi Aarhus, og havde valgfaget ’coaching i organisationer’

Læs mere
Jeg ville gerne blive bedre til ...

Jeg har fået en rigtig stor indsigt i økonomistyring, og hvordan man kan optimere denne. Og jeg er allerede begyndt at forbedre økonomistyringen på mit arbejde, så det er helt fantastisk.

Læs mere