Find dit kursus i grafisk facilitering

Styrk din facilitering

Beskæftiger du dig med projektledelse og afvikling af møder workshops m.v.? Er du også kørt træt i almindelige PowerPoint præsentationer med lange, fantasiløse slides? 
Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Lær at tegne dine møder og workshops

Grafisk facilitering går i alt sin enkelthed ud på, at du "tegner" dine møder og bruger grafiske virkemidler og visuelt design i dine mødepræsentationer. Grafisk faciliterede processer giver overblik og struktur til mødet, samtidig med, at du fastholder mødedeltagerens interesse og nysgerrighed. 

Med grafisk facilitering som mødeform indbyder du til, at dine mødedeltagere kan få lov til at visualisere dine budsskaber samt deres egne ideer og tanker.

Kompetencer inden for grafisk facilitering kan gøre dig til en bedre facilitator og formidler.

Grafisk facilitering kursus

At tegne det, vi taler om

"At tegne det, vi taler om" har vist sig at have en positiv effekt på mødedeltageres motivation og koncentration. Ved at tegne og inkorporere visuelle elementer i din præsentation, skaber du mere levende og engagerede møder og undervisning, hvilket kan have stor betydning for mødedeltagerens engagement og mødets effektivitet.

Grafisk facilitering handler ikke nødvendigvis om at være dygtig til at tegne. Det handler om, at du kan visualisere dit budskab gennem få streger og anvende illustrationer til at skabe en fælles forståelse.

Hvad får jeg ud af et kursus i grafisk facilitering?

På kurserne kan du modtage undervisning i alt fra projektdesign til tegning. Herunder, hvordan du sikrer den optimale mødeaktivitet samt værktøjer til at udvikle et varieret, visuelt ordforråd.

Du kan blandt andet lære, at:

  • Tegne skabeloner og ikoner til at visualisere din dagsorden, oversigt eller resultater
  • Sikre at alle involveres i processen
  • Arbejde med forskellige teknikker til opsamling af pointer og diskussioner
  • Dokumentere dialoger og beslutninger på en hurtig, effektiv og grafisk måde
  • Udarbejde et skabelon for opsamling af kurset

Efter endt kursus vil du opleve, at du har mange flere farver på din palette, som du kan bruge, når du skal afvikle møder, oplæg og workshops i dit arbejdsliv.

Deltagerprofil

Kurset er generelt for alle, men henvender sig til dig, der ønsker at anvende grafiske virkemidler og visuelt design i dit arbejde. Kurserne kan blandt andet være for dig, der har erfaring med afvikling og facilitering af møder eller for dig, der blot er nysgerrig på, hvad det er.

Praktisk information om kurser i grafisk facilitering

Undervisningen på kurserne vil ofte være meget praktisk anlagt. Flere kurser tilpasses og skræddersyes efter deltagernes individuelle ønsker og behov, så du går fra kurset med nye redskaber, du kan bruge i faciliteringen af dine fremtidige møder. 

Hvad koster et kursus? 

Der er et bredt udvalg af kurser i facilitering. Prisen varierer i forhold til det enkelte kursus, og du kan læse mere om de konkrete priser under de enkelte kurser. Kurser i facilitering er ikke SU-berettigede og skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads. 

Hvor længe varer et kursus? 

Ligesom prisen varierer længden på kurserne også. Du kan læse mere om kursernes varighed under den enkelte kursusbeskrivelse.

Hvor afholdes kurserne? 

Kurser i grafisk facilitering udbydes i hele landet, men hovedsageligt i de større byer som København og Århus. Der findes også kurser, der udbydes som fjernundervisning, så hold øje med oversigten og find det kursus, der passer bedst til det, du søger!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen