Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

marketing

Marketingkursus som fjernundervisning

Vil du gerne blive skarpere på markedsføring, hvad end det er i digital eller traditionel forstand? Med et AMU kursus inden for marketing, får du metoderne til at skabe mest mulig succes i  din markedsføringsstrategi. Marketing indebærer mange forskellige temaer og kan derfor være nyttig i mange henseender. 

Du kan blandt andet blive introduceret for emner såsom:

  • SoMe markedsføring
  • Digitalt salg
  • Online marketing
  • Administration
  • kundeservice
  • Analysering
  • Branding på forskellige platforme

Tag dit marketing kursus gennem fjernundervisning, og udvid din viden i dit eget tempo.


AMU-kursus gennem fjernundervisning

Hvis du vælger dit marketing AMU-kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Det er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du får frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dermed betyder det selvfølgelig også, at du skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

Det er en forudsætning ved fjernundervisning, at du har adgang til en computer og har evnerne til at begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier