Viser 1-20 af 32
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 32
1
2

Tag et AMU kursus, der styrker din kommunikation

Med AMU kursus i kommunikation lærer du at effektivisere din formidlingsevne, så du sikrer at du altid kommunikerer korrekt uanset hvilken målgruppe du henvender dig til. 


AMU-kursus gennem fjernundervisning

Hvis du vælger et AMU-kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Fjernundervisning er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du har stor frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dette betyder selvfølgelig også, at man skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

For at kunne deltage i fjernundervisning er det en forudsætning, at du har en computer og kan begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen