Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-3 af 3
 

Mere om Akademiuddannelse som fjernundervisning

Investér i dit arbejdsliv med en akademiuddannelse

Når du tager en akademiuddannelse investerer du klogt i din videre karriere. Du styrker nemlig dine kompetencer, mens du udbygger dine kompetencer gevaldigt. Da du både kan vælge at læse en hel uddannelse eller bare følge et eller flere moduler, er det kompetenceudvikling, du nemt kan tilpasse dine interesser og behov.  Fordi du studerer på deltid, kan du nemt passe uddannelsen ind i en travl hverdag med job og familie og venner. Akademiuddannelsen bliver selvfølgelig kun mere fleksibel, når du vælger at følge den som fjernundervisning. 

Du kan læse en akademiuddannelse inden for disse områder

Akademiuddannelsen er typisk starten på din videreuddannelse, og der er der også mange muligheder for specialisering. Herunder ser du inden for hvilke områder du kan tage en akademiuddannelse: 

  • Ledelse
  • Medier og Kommunikation
  • Administration og forvaltning
  • Det merkantile område
  • Teknik, produktion og service
  • Velfærd, undervisning og sundhed

Sådan er en akademiuddannelse struktureret

En akademiuddannelse er struktureret som en åben uddannelse, der svarer til en kort videregående uddannelse. Uddannelsen kan gennemføres på tre år ved at tage et modul per halvår, og når du har gennemført en hel uddannelse, har du optjent 60 ECTS-point. Du følger uddannelsen ved at tilmelde dig et fag ad gangen, og kan således studere i dit eget tempo. 

Når du har en akademiuddannelse samt minimum to års relevant erhvervserfaring, kan du søge om optag på en diplomuddannelse. 

Sådan bliver du optaget på en akademiuddannelse

En akademiuddannelse henvender sig til voksne med erhvervserfaring. Du skal derfor kunne dokumentere minimum to års relevant erhvervserfaring, mens du også skal have afsluttet en relevant erhvervsuddannelse eller have gennemført en gymnasial uddannelse.

 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Niels-Jørgen Trandum, Facility a...

”Uddannelsen var skruet rigtig godt sammen. Underviseren var meget inspirerende, der var en åben dialog med de andre kursister og jeg fik rigtig mange ledelsesværktøjer med mig hjem”.

Læs mere
Gitte Madelaire, Salgssupportche...

”Programmet var relevant, inspirerende og afvekslende, og jeg gik derfra med masser af faglig viden, nye værktøjer og endnu mere motiveret".

Kundecase
Birgitte Sølvkjær, skov og lands...

"Rigtig godt med visualisering af det faglige stof og rigtig gode praktiske værktøjer"

Kundecase
Jesper Steffensen, produktionsle...

”Kurset var klart til et 12-tal. Det var godt sat sammen og jeg fik en række redskaber og metoder med hjem, som jeg kan anvende direkte i mit arbejde”. 

Kundecase