Akademiuddannelser

Værdikæden i praksis

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, i Odense (+2 lokationer)
Længde
8 dage
Pris
9.800 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 dage
Pris
9.800 DKK ekskl. moms
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Kursusbeskrivelse

Akademimodul i Værdikæden i praksis

Du lærer om organisering af værdi- og forsyningskæde opgaver og betydning på tværs af funktioner samt hvordan virksomheden måler/indsamler data og følger op på dens processer og maskiner. Derudover skal får du forståelse af produktionsprocesser og –styring og forståelse af teknologiske muligheder samt valg af teknologi til udvikling og drift.

Du lærer at anvende værktøjer til digitalisering og automatisering i virksomhedens værdi- eller forsyningskæde samt formidle problemstillinger og optimeringsforslag til samarbejdspartnere og brugere.

Du lærer at deltage i udviklings- og/eller produktionsoptimeringsopgaver med viden om behov for koordination i værdi- og forsyningskæden samt viden om samspillet mellem funktioner. Desuden lærer du at deltage i fagligt og tværfagligt udviklingsarbejde i virksomheden med formålet at få optimeret og digitaliseret forretningsprocesserne til at understøtte virksomhedens målsætninger samt tilegne sig ny viden, færdigheder og kompetencer i relation til virksomhedens behov for optimering.

Eksamen og diplom

Modulet Værdikæden i praksis består af 10 ECTS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion.

Eksamen består af en mundtlig prøver kombineret med en erhvervscase eller mundtlig prøve med udgangspunkt i et kort gruppeprojekt.

Pris

Prisen på modulet i Værdikæden i praksis er 11.000 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Værdikæden i praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret