Top 10 kurser inden for sikkerhed

Leder du efter et relevant sikkerhedskursus? Få inspiration til din kompetenceudvikling her, hvor vi viser dig populære kurser inden for området.

Top 10 kurser inden for sikkerhed

Indgår sikkerhed som en del af dine arbejdsopgaver? Så kan et relevant sikkerhedskursus, der klæder dig på til at varetage dine arbejdsopgaver forsvarligt og kompetent, måske være gavnligt for din karriere.

Hvis du vil sætte fokus på sikkerheden med et kursus eller en uddannelse, er der er bredt udvalg at vælge mellem. Der findes både relativt korte forløb i form af AMU og kortere kurser, mens du også finder et udbud af eksempelvis akademiuddannelser og diplomuddannelser. Der er således gode muligheder for at finde efter- og videreuddannelse, der er relevant for dig, dine arbejdsopgaver og din karriere.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Sikkerhed på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Sikkerhed

Vejen som arbejdsplads - Certifikat

1

2 dage

København + Online

268 DKK

Dette kursus, "Vejen som arbejdsplads - Certifikat" hos TEC, er designet til at give dig det nødvendige certifikat til at efterleve krav og regler for afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejde.

Kurset henvender sig primært til personer ansat hos entreprenører og ledningsejere, der udfører afmærkning af vejarbejder som en del af deres arbejde i marken. Kurset resulterer i et certifikat med en gyldighed på 5 år, hvorefter det skal fornyes.

Læs mere om forløbet

Grundlæggende Vagt

2

30 dage

Flere lokationer

5.760 DKK

Grundlæggende Vagt hos ZBC er designet til at ruste deltagerne til at udføre almindelige vagtopgaver korrekt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kurset vil give dig viden om vigtigheden af effektiv kommunikation og konflikthåndtering, og du vil lære om sikkerhedsaspekter ved at være vagt.

Kurset dækker følgende typer af vagtopgaver, heriblandt ronderende vagt, alarmpatrulje, servicevagt og butikskontrol.

Læs mere om forløbet

Personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isosyanater

3

2 dage

Helsingør

Fra 416 DKK

Med dette kursus hos U/NORD lærer du at arbejde med epoxy og isocyanater på en sundheds-og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarlig måde i forhold til dig selv og dine omgivelser. Uddannelsen indeholder de emner, der er nødvendige for at deltagerne kan tilegne sig de kvalifikationer, som kræves i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1793 af 18. december 2015 om arbejde med stoffer og materialer (kemiske agenser), bilag 3.

Kurset henvender sig til medarbejdere, som arbejder med epoxy og isocyanater.

Læs mere om forløbet

Varmt Arbejde certifikat

4

1 dag

Aalborg

208 DKK

På dette kursus hos TECHCOLLEGE lærer du at planlægge og udføre varmt arbejde forsvarligt. Du lærer blandt andet at vurdere de mulige farer og de sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages ved udførelse af varmt arbejde, ligesom du lærer at udføre nødvendige brandtekniske forholdsregler inden arbejdet påbegyndes

Efter vellykket gennemførelse af kurset udstedes et kompetencegivende kursusbevis samt et "varmt arbejde” bevis, der er gyldigt i 5 år i hele Norden (beviset er gyldigt i Sverige, Norge og Finland, hvor dette kursus er påkrævet for at udføre varmt arbejde).

Læs mere om forløbet

Brandforanstaltning ved ukrudtsbrænding

5

1 dag

København

Fra 288 DKK

Dette kursus vil udruste dig med essentiel viden om farerne ved at arbejde med ukrudtsbrændere, og lære dig, hvordan du kan tage de nødvendige forholdsregler for at undgå dem.

Kurset er oplagt for anlægsgartnere og ejendomsserviceteknikere, der ønsker at udføre deres arbejde på en sikker og effektiv måde. Og det er lige så relevant for ufaglærte såvel som faglærte personer, der ønsker at udvide deres viden og skille sig ud på arbejdsmarkedet.

Læs mere om forløbet

Dørmandsuddannelsen - grundlag for autorisation

6

9 dage

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Hvis du drømmer om en fremtid som dørmand, kan AMU forløbet "Dørmandsuddannelsen" være en god start for dig. Du kan, på grundlag af uddannelsesbevis fra dette forløb, ansøge politiet om autorisation som dørmand. Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod personer, der søger beskæftigelse som dørmand.

Der undervises bl.a. i service, kommunikation og samarbejde, konflikthåndtering, bekæmpelse af diskrimination i nattelivet, rusmidler, førstehjælp, crowd safety, brandbekæmpelse og gældende lovgivning for dørmandens arbejde.

Denne arbejdsmarkedsuddanelse kan tages hos ZBC og NEXT.

Læs mere om forløbet

Varmt arbejde

7

1-2 timer

Online

995 DKK

Kurset hos Lekon giver kursisten en grundlæggende brandteoretisk viden samt viden om, hvad varmt arbejde er, og hvordan arbejdet udføres sikkert.

Kurset henvender sig til både elektrikere, blikkenslagere, tagdækkere, mekanikere, pladearbejdere og andre, der i forbindelse med det daglige arbejde benytter værktøj, udstyr eller arbejdsmetoder, som udleder varme, eller som udgør en risiko for brand.

Læs mere om forløbet

Certificeret Legepladsinspektør - En1176 m.fl.

8

1 uge

Flere lokationer

Fra 13.995 DKK

På dette ugekursus hos Dalpin har du mulighed for at tage kurset i legepladssikkerhed samt tage overbygningen og blive certificeret legepladsinspektør. Er du allerede certificeret legepladsinspektør, har du mulighed for at få gen-certificering.

Kurset henvender sig til en bred vifte af fagfolk, herunder ansatte i kommuner, boligforeninger, grønne områder samt montører og produktionsmedarbejdere hos legepladsproducenter. De er også velegnede til dem, der allerede arbejder med legepladssikkerhed, men ønsker at opdatere deres viden på området.

Læs mere om forløbet

Sikker håndtering af kemikalier

9

1 dag

Skovlunde

4.600 DKK

Dette kursus fra Altox giver dig kompetencer til at vurdere farligheden af kemikalier som typisk anvendes samt forholdsregler overfor disse.

Kurset henvender sig til medarbejdere i f.eks. laboratorier, kantine, til rengøring, på lager, i viceværtfunktion, håndværkere, i varemodtagelse, i produktionen, osv.

Læs mere om forløbet

Elementær brandbekæmpelse

10

4 timer

Flere lokationer

2.000 DKK

Med dette kursus hos Arbejdsmiljøgruppen vil du som deltager blive i stand til at forhindre en brands udbredelse, samt alarmere, redde og selv slukke en mindre brand med et brandtæppe, en slukker, eller hvad man for hånden.

Kurset er relevant for dig og din virksomhed, der ønsker at få et dybdegående kendskab til brandbekæmpelse.

Læs mere om forløbet

Sæt fokus på sikkerhed

Leder du efter et kursus eller en uddannelse inden for sikkerhed? Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det sikkerhedskursus, der passer til dig.

Find dit kursus inden for sikkerhed her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer