Lad drømmen som indretningskonsulent starte online

Drømmer du om et visitkort, hvor der fx står boligstylist eller indretningskonsulent? Start din rejse med en uddannelse som indretningskonsulent online.

Lad drømmen som indretningskonsulent starte online

Har du interesse for indretning, og dagdrømmer du om at kunne skrive en titel som eksempelvis boligstylist, dekoratør, indretningskonsulent eller lignende på CV'et? Så er du kommet til det rette sted. Her gennemgår vi nemlig én af de uddannelser, der er på markedet, når vi snakker uddannelse inden for design og indretning. Og denne her uddannelse kan endda foregå direkte hjemme fra din egen stue.


Hos Nordic Online Academy får du mulighed for netop dette. Her kan du nemlig tage din uddannelse som indretningskonsulent 100% online, hvor du får alt den viden og alle de redskaber og værktøjer, der skal til, så du er klar til en fremtidig karriere som eksempelvis boligstylist, indretningskonsulent, indretningsarkitekt eller lignende. Vi har her taget en snak med CEO og Founder af Nordic Online Academy, Kristoffer Mortensen, om uddannelsen til indretningskonsulent.

Bliv indretningskonsulent online

Uddannelsen hos Nordic Online Academy er ideel for dig, der ikke har tidligere erfaring inden for indretning, og som ønsker at opnå viden og færdigheder gennem uddannelsen, som du kan anvende i din fremtidige karriere inden for faget.

Ved at vælge din uddannelse som indretningskonsulent online får du mulighed for at forfølge din passion og udvikle dine kreative evner uden at skulle forlade dit hjem. Derudover er det en god mulighed for at tage en uddannelse samtidig med, at du passer dit fuldtidsarbejde. Ved at tage uddannelsen online kan du nemlig studere, når du vil, hvor du vil, og i dit eget tempo.

En online uddannelse er dermed en praktisk måde at erhverve nye færdigheder på - og det er med tiden også blevet mere og mere populært. En af de største fordele ved at tage en uddannelse som indretningskonsulent online er som sagt den fleksibilitet, det giver. Du kan tilpasse din uddannelse til at passe ind i din travle hverdag, og du kan gennemgå materialet i det tempo, der giver mening for dig og din hverdag. Derudover skal du heller ikke indtænke transport til og fra uddannelsesstedet. Alt dette uden at gå på kompromis med kvaliteten af uddannelsen, og uden du behøver bekymre dig om, om du får den nødvendige viden med dig i bagagen, så du løbende kan udvikle dig som indretningsekspert.

Læs mere om uddannelsen her

Det lærer du på uddannelsen

Hos Nordic Online Academy arbejder virksomheden med online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Kristoffer fortæller i den forbindelse, at det er enormt vigtigt for virksomheden altid at kunne tilbyde kvalitetsuddannelser, som er praksisnære - og med fokus på, at de studerende opnår kompetencer og læring, som sikrer, at de kan opnå en succesfuld karriere indenfor det konkrete fagområde.

Kristoffer fortsætter: "Det er min opfattelse, at der findes mange personer, som finder et kommende arbejde indenfor indretning, styling og design interessant, men at mange af disse personer samtidig kan have en række udfordringer omkring, hvordan de helt lavpraktisk kommer i gang og ikke mindst opnår succes inden for fagområdet. Netop dette har uddannelsen et stort fokus på at hjælpe de studerende med - både før, under og efter deres uddannelse hos Nordic Online Academy."

Samtidig får man gennem uddannelsens 9 moduler en masse viden i forhold til det grundlæggende og klassiske omkring indretning, som blandt andet indebærer følgende områder:

 • Designhistorie
 • Materialelære
 • Sammensætning af materialer
 • Former
 • Farvelære
 • Huskeregler
 • Og meget mere.

Kristoffer pointerer, at indretning i mange sammenhænge kan være en sjov størrelse, da der ikke altid er et korrekt facit.
På uddannelsen er der derfor et stort fokus på løbende at inspirere og skabe solid grundlære hos de studerende, kombineret med, at de studerende under uddannelsen kommer igennem konkrete tests og cases med et stort fokus på at gøre læringen og de konkrete værktøjer til sine helt egne.

Uddannelsens kommercielle aspekter

Foruden solid grundlære indenfor indretningsfaget har uddannelsen også et meget stort fokus på den mere kommercielle del af branchen og erhvervet som boligstylist, indretningskonsulent og lignende, fortæller Kristoffer Mortensen:

"På uddannelsen hos Nordic Online Academy opnår man solid grundlære om bla. farver, farvesammensætning, belysning, materialevalg og lignende, men uddannelsen som indretningskonsulent hos os har også et stort fokus på det kommercielle aspekt af arbejdet med design og indretning. Man får derfor en god viden med sig omkring, hvordan man kan håndtere kundemøder, hvordan man laver konkrete oplæg til sine kunder, koncept og prissætning, forskellen på private kunder og erhvervskunder og lignende," lyder det fra Kristoffer Mortensen.

Kristoffer supplerer med, at den kommercielle del af uddannelsen bidrager med viden og tanker, der er vigtige at have med sig som studerende, så man kan gøre sig overvejelser omkring denne del af erhvervet allerede i løbet af uddannelsen. På den måde har man nemlig det bedste afsæt for at lykkes og have succes som boligstylist, indretningskonsulent, indretningsarkitekt eller lignende i fremtiden. For det ér ikke nok at være kreativ. Som det lyder fra Kristoffer Mortensen, er man nødt til at have strukturen og fagligheden på plads i en branche som design og indretning, hvor der kan opleves hård konkurrence - og hvor det er væsentligt at have tjek på sit kommercielle mindset for at opnå succes.

Tag din passion for indretning til nye højder

Gennem uddannelsen får man dermed styrket sin kommercielle mindset, og man får et grundigt indblik i, hvad det kræver at arbejde med design og indretning, og hvordan man griber de forskellige facetter af arbejdet an. Kristoffer Mortensen uddyber med, at man får indblik i alle de services man skal tilbyde sine kunder, og hvordan man herunder gør oplevelsen nem og tryg for ens kommende kunder. For tryghed er essentielt, og et nøgleord når vi snakker indretning. Det gælder uanset om man beskæftiger sig med erhvervskunder eller private hjem:

"Indretningsfaget handler selvfølgelig om selve design og indretningsaspektet, men det handler i høj grad også om at skabe tryghed for både nuværende og kommende kunder. Det gælder både når vi snakker private hjem og virksomheder. Det er et stort ansvar at indrette, hvorfor det er en meget vigtig opgave, at man som indretningskonsulent sikrer, at kunden føler tryghed gennem hele processen," lyder det fra Kristoffer Mortensen, som supplerer med, at der selvfølgelig er forskel på, hvordan de forskellige typer af kunder oplever tryghed, og hvad de lægger vægt på i processen. Dette er derfor også noget man lærer om på uddannelsen, og noget af det, man kan få sparring omkring.

Både under og efter uddannelsen som indretningskonsulent, har du nemlig hjælp til rådighed. For selvom uddannelsen er et selvstudie, er Nordic Online Academy med dig hele vejen. Her står medarbejdere til rådighed med hjælp, gode råd og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen, så du trygt kan komme i gang med din indretningskarriere.

Dine fremtidsmuligheder med en uddannelse som indretningskonsulent

Netop mulighederne, når du vil gøre karriere inden for indretning, spænder bredt. Uddannelsen lægger både op til en fremtid som ansat, men det vil også være oplagt at blive selvstændig, forklarer Kristoffer Mortensen. Uanset om du vælger vejen som lønmodtager, eller om du vil være en fri fugl som selvstændig, så kan du se frem til en spændende og kreativ fremtid indenfor en branche, hvor du blandt andet kan benytte titlerne:

 • Indretningskonsulent
 • Boligstylist
 • Indretningsekspert
 • Dekoratør
 • Stylist
 • Eller lignende. 

Du har ligeledes mulighed for at specialisere dig og vælge dit eget nicheområde. Det kan for eksempel være som dekoratør, hvor du oftest vil beskæftige dig med indretning og dekoration af butikker, eller du kan specialisere dig som boligstylist og hjælpe privatpersoner med at gøre deres private hjem til en dejlig oase - valget er dit.

Lyder det som noget for dig?

Lad dine indretningsdrømme spire 👇

Tilmeld dig uddannelsen som indretningskonsulent i dag

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer