7 tips til en karriere i udlandet
09 jan 2023

7 tips til en karriere i udlandet

Vil du gerne gøre karriere i udlandet? Flere og flere danskere rejser ud i den store verden for at finde deres drømmejob. Det er en rigtig god måde at skabe sig et attraktivt CV på, ligesom du også får rigtig mange personlige kompetencer med dig rygsækken. 

Det at forfølge drømmen om et udlandsophold er altså noget af det bedste du kan gøre for dig selv, men det er bestemt også en stor beslutning. Der er altså en del ting du må være opmærksom på. Derfor har vi lavet nedenstående infografik med de 7 bedste tips til at søsætte din karriere i udlandet. Læs med og bliv inspireret her!


7 tips til karriere i udlandet

Senest opdateret: 09 jan 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 09-01-2023

Rejsen mod et godt arbejdsliv

Mange oplever, at deres arbejdsopgaver bliver mere komplekse som følge af globalisering og den teknologiske udvikling. På HD-uddannelserne får de studerende dog redskaberne til at løse eksisterende opgaver og at være på forkant med fremtidens udfordringer.

Læs mere
Sidst opdateret 25-01-2023

Vil du arbejde i en bestyrelse?

Tidligere krævede bestyrelsesarbejdet kompetencer, som var meget bagudrettede, og havde fokus på kontrolfunktionen. Vi har taget en snak med Pernille Hjortkjær, der er bestyrelsesmedlem og investor, om bestyrelsesarbejdet, og hvilke kompetencer det kræver, hvis man gerne vil sidde i en bestyrelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 23-07-2020

Få flere kvindelige medarbejdere

Læs Anne-Mette Barfods råd til, hvordan I bedst tiltrækker flere kvindelige medarbejdere til jeres virksomhed.

Læs mere
Sidst opdateret 11-08-2020

Virksomheder efterspørger nye business kompetencer

Ny undersøgelse viser, at det mest efterspurgte fagområde - blandt danske virksomheder - for efter- og videreuddannelse er økonomi og handel.

Læs mere