Webdagen
14 mar 2023

Webdagen

Webdagen er en årlig konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme. Her møder du mere end 200 af dine kolleger fra kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Webdagen er to inspirationsdage, hvor du hører om skarpe cases og gode erfaringer fra hele landet. Du bestemmer selv, om du blot vil deltage én dag, eller om du tager det fulde program med.

Webdagen samler webredaktører, kommunikationskonsulenter, digitaliseringsmedarbejdere, projektledere – kort sagt alle der arbejder med det klassiske website, digitale selvbetjeningsløsninger, apps, sociale medier og andre digitale kanaler. Webdagen er en hjælp til at plukke ud og prioritere værktøjer, som du bør overveje at bruge, så du lægger din energi det rigtige sted.

Læs mere her: https://www.webdagen.dk/

  • Antal dage: To dage
  • Pris: Fra 2.295 DKK + moms
  • Hvornår på året: September
  • Hvor: Nyborg
Senest opdateret: 14 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 10-03-2023

SEOday

SEOday sætter fokus på søgemaskineoptimering, trafik til website og salg i webshoppen. Ønsker du at lægge i toppen af Google, så kom og vær med.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

B2B Marketing Conference

På B2B Marketing Conference bliver du indført i, hvordan du sikrer effektiv B2B-marketing og et intelligent B2B-brand. Samtidig er det en oplagt mulighed for at netværke med ligesindede.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

KOM-konferencen

KOM konferencen er en årlig tilbagevendende fagdag, der henvender sig til alle, der arbejder i kommunikationsbranchen. Den bliver arrangeret af Dansk Journalistforbund– Medier & kommunikation og Kforum.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

Læs mere