KOM-konferencen | Tag med til årets kommunikationskonference
09 mar 2023

KOM-konferencen

KOM konferencen er en årlig tilbagevendende fagdag. Den bliver arrangeret af Dansk Journalistforbund– Medier & kommunikation og Kforum og er for hele KOM-branchen. En dag med kommunikation i fokus og spækket med lærerige cases, provokerende oplæg, debat, nye vinkler på fremtidens kommunikation og masser af networking. 

Der deltager hvert år over 300 fra branchen. KOM23 bliver den sjette i rækken af KOM-konferencer.

Læs mere her: https://komkonference.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: 3.490 kr. ex moms. 
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: København
Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 10-03-2023

SEOday

SEOday sætter fokus på søgemaskineoptimering, trafik til website og salg i webshoppen. Ønsker du at lægge i toppen af Google, så kom og vær med.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

5 råd til dig, der overvejer at lave video på din mobil

Mange virksomheder satser i højere grad på, at få video integreret i deres content. Men hvad kræver det egentlig? Er det virkelig så besværligt, som man måske kan frygte? Og behøver man investere i en masse udstyr? Vi har spurgt Mikael Johnsen fra Filmskole for virksomheder. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-10-2022

Derfor bør I benytte TikTok i jeres markedsføring

TikTok er efterhånden en uundgåelig platform, der underholder ved hjælp af korte videoer. Men hvorfor bør man som virksomhed ikke undervurdere muligheden for at være repræsenteret på platformen, organisk såvel som gennem annoncering? Simon Vinther fra Kursusfabrikken giver dig svaret her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

Læs mere