Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

KOM19

KOM21

Grundet COVID-19 og de restriktioner, der er fulgt med, har vi besluttet at aflyse KOM20. Vi kan til gengæld garantere et KOM21 fyldt med aktuelle talere, masser af inspiration og networking med resten af k-branchen. Vi glæder os til at se jer til KOM21 d. 6. maj

KOM konferencen er en årlig tilbagevendende fagdag arrangeret af Kforum og DJ -Medier & Kommunikation. Konferencen er for kommunikatører på tværs af kommunikationsbranchen, der ønsker at få viden, værktøjer og inspiration blandt de mange nye trends.

På KOM konferencen får du mulighed for at dykke ned i værktøjer, discipliner og cases, som du kan tage med hjem og bruge i dit daglige arbejde med at skabe tillidsfuld og meningsfulde relationer til dine medarbejdere, kunder og brugere.

Læs mere her: https://kom20.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: 2.490 kr. ex moms.
  • Hvornår på året: Maj
  • Hvor: København
Senest opdateret: 11 aug 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-06-2019

Conversion Boost

Konverteringsoptimering handler både om at fastholde vækst og konkurrenceevne på det digitale marked, ligesom at salgsteknik, kundeindsigt, psykologi, design, brugerdata, split-test og meget mere er vigtigt at tage med.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Social Ads Day

Få praksisnær viden om annoncering på de sociale medier på Social Ads Day. Konferencen lægger stor vægt på, at du får værktøjer og viden, du kan gå direkte i Business Manager og bruge.

Læs mere
Sidst opdateret 11-08-2020

600MINUTES marketing & digital experience

PÅ 600 minutes marketing and digital experience konference får du mulighed for sparring og indsigt med andre ledere, der også ønsker at booste deres organisation. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Intelligent Automation Nordics

Oplev de nyeste RPA- og AI-teknologier på markedet og netværk med industrieksperter på Intelligent Automation Nordics konferencen. 

Læs mere