Digital Marketing Europe
14 mar 2023

Digital Marketing Europe

På Digital Marketing Europe konferencen har du mulighed for at deltage i et arrangement, hvor der er fokus på digital markedsføring. I løbet af arrangementets 2 dage har du mulighed for at netværke med mere end 5000 deltagere fra 30+ forskellige lande. Få indsigt gennem konferencens 40+ speakers, og kom på forkant med de nyeste trends på området.

Udvid dit perspektiv om de hotteste bekymringer om digital markedsføring fra forskellige eksperter. Hør for eksempel om emner som chatbots, personalisering, video content, Omnichannel marketing, annoncering på sociale medier og meget mere.

Læs mere her: https://digitalmarketingcon.eu/

  • Antal dage: 2 dage
  • Pris: Fra 190,-€ / excl. VAT
  • Hvornår på året: Marts
  • Hvor: Online
Senest opdateret: 14 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 10-03-2023

SEOday

SEOday sætter fokus på søgemaskineoptimering, trafik til website og salg i webshoppen. Ønsker du at lægge i toppen af Google, så kom og vær med.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

UX Copenhagen

Få viden om de nyeste trends indenfor UX-design, og mød en lang række eksperter, virksomheder, der bådeer front-runners inden for UX og helt nystartede virksomheder. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Marketing Camp

MarketingCamp er for dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag, og er på jagt efter helt konkrete tips og tricks til din online markedsføring. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes, tips og tricks.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Webdagen

Webdagen er to inspirationsdage, hvor du hører om skarpe cases og gode erfaringer fra hele landet. Du bestemmer selv, om du blot vil deltage én dag, eller om du tager det fulde program med.

Læs mere