Konference
13 mar 2023

Oversigt: Find din næste konference

Få den nyeste viden og udvid din faglige horisont! Hvert år afholdes konferencer med banebrydende key note speakers og trendsættende dagsordener i både ind- og udland. For at gøre det nemt at finde den næste relevante konference, har vi  lavet en oversigt over de største konferencer inden for HR, Kommunikation & Marketing og Tech.

At deltage i konferencer er en værdifuld måde at holde dig selv ajour inden for dit professionelle virke. Det er en god måde at blive inspireret på i forhold til videre kompetenceudvikling, fordi du får lov til at snuse lidt til forskellige nicher inden for din branche og dit erhverv. Samtidig får du også rig lejlighed til at spare og netværke med ligesindede, eksperter og virksomheder. 

Se det store udvalg af konferencer her

Senest opdateret: 13 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-03-2023

Konferencer: Kommunikation og Marketing

Her finder du Danmarks største kommunikation og marketing konferencer. Læs mere om konferencen, hvad den handler om, hvem den henvender sig til, hvor i landet du finde den, hvornår samt pris. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Konferencer & Events: Tech og IT

Teknologien bliver ved med at tage tigerspring, og digitaliseringen er en realitet i alle brancher. Hvad end du er hardcore softwareudvikler eller blot interesserer dig for nye trends og udviklinger inden for tech, så kan du finde en konference, der passer lige netop dig.

Læs mere
Sidst opdateret 15-03-2023

Konferencer & Events: HR

HR er et fagfelt fyldt med både komplekse problemstillinger og nye arbejdsgange. Du kan derfor med fordel deltage i én eller flere konferencer herinde, da de hver især sætter deres unikke fokus på HR som branche. Herunder finder du både et udpluk af danske og internationale HR konferencer.

Læs mere