Social Media Manageren
09 mar 2023

Social Media Manageren

Social Media Manageren 2023 er 8 timer med tools, tips, tricks og tendenser.

Social Media Manageren er en konference arrangeret af Dansk Markedsføring og Erhvervsakademi Aarhus. Her får du indblik i fremtidens kundeoplevelser, brandbuilding, kundeservice, salg, innovation og rekruttering på de sociale medier. Sociale medier i dag, handler nemlig om meget mere end følgere, likes og trafik, det kræver i høj grad en forretningskritisk strategi.

Få styr på din værktøjskasse og et indblik i tools, tips, tricks og tendenser med hands-on viden, så du opnår succes med sociale medier i fremtiden.

Konferencen henvender sig til: Social Media Manageres, Marketingchef/direktør, Community Managers, kommunikationsmedarbejdere, Ecommerce sales manager, content marketing manager, social media analyst, traffic manager, digital marketing manager, digital marketing technologist, business analyst, salgschef, digital projektleder, eller andre med ansvar for at virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier.

Læs mere her: https://socialmedia-manageren.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: 3.995,- ekskl. moms
  • Hvornår på året: November
  • Hvor: Aarhus
Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-01-2023

Hvor ligger guldet i virksomhederne i dag?

Guldet ligger i at gøre teknikeren og den ikke-sælgende medarbejder med kundekontakt, mere markedsorienteret. Jesper Winther er partner og stifter af Connection Management, og har næsten 20 års ekstern undervisningserfaring hos top 1.000 danske og internationale virksomheder. Vi har spurgt Jesper Winther, hvor han oplever guldet kan ligge i virksomhederne i dag.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Digital Copenhagen

Digital Copenhagen er konferencen, hvor opskriften på morgendagens succesfulde marketing bliver fastsat. Få inspiration og unik indsigt i trends og udviklingen lige nu.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Nervesystemets hemmelighed: Sådan forløser du chok

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor vi af og til reagerer på en måde, som vi ikke kan genkende, eller som vi godt ved ikke er rationel? Nadia Ferhat forklarer os i denne artikel om chok, forløsning af chok, nervesystemets hemmelighed og Chok Release Metoden. Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Digital Marketing Europe

På Digital Marketing Europe konferencen er fokus på digital markedsføring. I løbet af arrangementets 2 dage har du blandt andet mulighed for at netværke med mere end 5000 deltagere fra 30+ forskellige lande og få indsigt gennem konferencens 40+ speakers.

Læs mere