UX Copenhagen
09 mar 2023

UX Copenhagen

UX Copenhagen er et inspirerende event omkring UX, content, strategi, research og design, som foregår over to dage. Få viden om de nyeste trends indenfor UX-design, og mød en lang række eksperter, virksomheder, der bådeer front-runners inden for UX og helt nystartede virksomheder. 

På konferencen er der både hands-on workshops og oplæg, inden for et fastlagt tema. UX Copenhagen er for dig, der er UX designer, digital manager, innovator, strateg, researcher eller på anden måde har en interesse i feltet.

Læs mere her: https://uxcopenhagen.com/

  • Antal dage: 2 dage
  • Pris: Fra 2.500 DKK + moms
  • Hvornår på året: Marts
  • Hvor: København
Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 27-02-2023

Efterspurgte kompetencer: Marketing

Hvilke kompetencer er vigtige at besidde når man arbejder med kommunikation og marketing? Hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger kandidater til stillinger i kommunikations- og marketingafdelinger? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på lige netop de to spørgsmål.

Læs mere
Sidst opdateret 09-03-2023

Copenhagen TV Festival

Copenhagen TV Festival er skandinaviens største TV festival med 100+ speakers og mere end 1000 deltagere fra tv- og streamingbranchen.

Læs mere
Sidst opdateret 28-10-2022

Derfor bør I benytte TikTok i jeres markedsføring

TikTok er efterhånden en uundgåelig platform, der underholder ved hjælp af korte videoer. Men hvorfor bør man som virksomhed ikke undervurdere muligheden for at være repræsenteret på platformen, organisk såvel som gennem annoncering? Simon Vinther fra Kursusfabrikken giver dig svaret her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

ShopiScale

ShopiScale arrangeres af Obsidian Digital og Black Lemon, og er Danmarks Shopify konference. Dagen er dedikeret til mange danske Shopify-shops, og du får hermed en dag, hvor du får mulighed for at netværke med andre shops og høre, hvad der virker for dem.

Læs mere