Træfpunkt HR
10 mar 2023

Træfpunkt HR

Få unik inspiration til nye HR-løsninger i din organisation på Danmarks ultimative største HR-event. Her er det muligt at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, samtidig med at du kan networke med nogle af de klogeste hoveder der findes inden for HR.

Træfpunkt HR er for alle med interesse for HR, og udover muligheden for at netværke finder du også interessante oplæg og spændende udstillere. I gennemsnit besøger 2000 HR-ansvarlige messen, så det er en oplagt mulighed for at skabe dig et stærkt netværk i branchen.

Du kan læse mere om Træfpunkt HR her

Træfpunkt HR 2023

Antal dage: 2 dage

Hvornår: I 2023 afholdes messen den 4. og 5. oktober.

Pris: Der er gratis adgang til Træfpunkt HR

Hvor: København

Senest opdateret: 10 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 23-01-2023

Eksperternes 7 gyldne tips til rekrutteringsprofessionelle

Skal du rekruttere en eller flere nye medarbejdere i nærmeste fremtid? Så læs med her, hvor syv rekrutteringseksperter deler deres ultimative guldkorn til en succesfuld rekruttering.

HR
Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2023

Den visuelle MUS-samtale

Der er mange måder at lave en MUS-samtale på. De fleste virksomheder arbejder med en række spørgsmål - der er ens for alle medarbejdere - som så efterfølgende gennemgås til samtalen. Men hvad hvis det kunne gøres anderledes?

Læs mere
Sidst opdateret 23-02-2023

Hjælp dine medarbejdere med at bestige onboardingbjerget

Har du problemer med at holde på dine nye medarbejdere? Eller går der for lang tid, før de falder til hos organisationen? Læs, hvordan I sikrer et godt onboardingforløb her.

HR
Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan gør du arbejdet med lønadministration lettere

Lønadministration, HR, ansættelseskontrakter, anvisning af feriepenge m.m. Lyder det som nogle af de arbejdsopgaver, du sidder med til dagligt? Eller måske nogle af de arbejdsopgaver, du ønsker at beskæftige dig med i fremtiden? Visma DataLøn kan hjælpe dig med et relevant kursus. Læs mere her.

Læs mere