HR konferencer
15 mar 2023

Konferencer & Events: HR

HR er et fagfelt fyldt med både komplekse problemstillinger og nye arbejdsgange. Du kan derfor med fordel deltage i én eller flere konferencer herinde for, da de hver især sætter deres unikke fokus på HR som branche. 

Herunder finder du både danske og internationale konferencer, der sætter HR på dagsordenen. Klik på dem du finder interessante og læs meget mere om konferencens indhold, pris og lokation.

Maj

HR Vision Event

Eventet, der kobler trends og tendenser med teknologi og fremtiden, og hvordan det kan være med til at udvikle vores arbejdspladser. 

September

HRTechX

Få helt styr på fremtiden inden for HR og HR Tech i alle dele af HR-cyklussen. 

Oktober

Træfpunkt HR

Kom med til Danmarks ultimative største HR-event, og bliv opdateret på, hvad der rører sig inden for branchen. 

November

OEB - Shaping the future of Learning

Få indsigt og viden om de nyeste læringsteknologier - både når det kommer til muligheder og udfordringer, der ændrer fremtidens læring. 

Senest opdateret: 15 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 13-03-2023

FInd din næste konference

Få den nyeste viden og udvid din faglige horisont! Hvert år afholdes der konferencer med banebrydende key note speakers og trendsættende dagsordener i både ind- og udland. Her har vi lavet en oversigt over de største inden for HR, kommunikation & marketing og tech.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Konferencer: Kommunikation og Marketing

Her finder du Danmarks største kommunikation og marketing konferencer. Læs mere om konferencen, hvad den handler om, hvem den henvender sig til, hvor i landet du finde den, hvornår samt pris. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Konferencer & Events: Tech og IT

Teknologien bliver ved med at tage tigerspring, og digitaliseringen er en realitet i alle brancher. Hvad end du er hardcore softwareudvikler eller blot interesserer dig for nye trends og udviklinger inden for tech, så kan du finde en konference, der passer lige netop dig.

Læs mere