AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Kommunikation

ZBC, i Roskilde
Længde
8 dage
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Længde
8 dage
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Kommunikation

Dette kursus består af to fag som vil være med til at fremme dine kommunikationsevner. 

47257- Arbejdet med totalkommunikation

Deltageren kan på et grundlæggende niveau indgå i og anvende totalkommunikation i et udviklingsstøttende samspil med henblik på at fremme barnets, den unges eller voksnes mening, hensigt og selvbestemmelse.

Deltageren har kendskab til kommunikationsmidler og deres anvendelse samt forskellige former for kommunikation – herunder kropssprog, mimik og gestik. På den baggrund kan deltageren med afsæt i barnets, den unges eller voksnes forudsætninger udvælge og anvende kommunikationsformer, der understøtter barnets, den unges eller voksnes aktive deltagelse i kommunikationen.

Deltageren kan indgå i relationen med barnet, den unge eller voksne med forståelse for egen andel i at etablere og fastholde kommunikationen.

42663 - Tegn til tale

Deltagerne kan på et grundlæggende niveau anvende TTT inden for emneområder hentet fra dagligdagen. De kan kombinere TTT med kropssprog, mimik og gestik ud fra en øget bevidsthed om egen verbal og nonverbal kommunikation. De har forståelse for brugernes specifikke sproglige og evt. motoriske problemer og kan aflæse deres mimik, gestik og kropssprog ud fra kendskab til begrebet totalkommunikation.

Målgruppe

Arbejdet med totalkommunikation

Målgruppen for uddannelsen er faglærte og ufaglærte medarbejdere, der anvender totalkommunikation i det daglige arbejde med børn, unge og voksne med begrænset talesprog. Medarbejderne kan eksempelvis være omsorgsmedhjælpere, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter, aflastningsfamilier m.fl.

Tegn til tale

Målgruppen er medarbejdere i pædagogiske dag- og døgntilbud.

Pris

Arbejdet med totalkommunikation

AMU-pris: DKK 0,00

Uden for målgruppe: DKK 2.202,25

Tegn til tale

AMU-pris: DKK 0,00

Uden for målgruppe: DKK 3.130,50

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kommunikation
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
ZBC
Selandia Park 6
4100 Ringsted

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret