Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Photoshop Udvidet

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
22-08-2022  
9.999 DKK
11-10-2022  
9.999 DKK
07-12-2022  
9.999 DKK
Århus
11-10-2022  
9.999 DKK
07-12-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

På kurset løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert. Du lærer at optimere dit workflow og får tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet, og vi kigger også på smarte og hurtige genveje.

Forudsætninger

Du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet. Er du ny i Photoshop eller vil i gang med programmet, anbefaler vi vores Adobe Photoshop Grundlæggende.

Indhold

Opsætning af Photoshop
 • Der er mange muligheder for at ændre på Photoshops opsætning, så du kan tilpasse programmet bedre til dit behov, spare tid og specielt computerkraft, mens du arbejder, så du bliver mere effektiv – vi viser dig hvordan.
 • Ved at sætte Photoshop op, så det passer til dine opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling
Retouch
 • Photoshop har i de seneste opdateringer fået smarte funktioner, der gør Retouch nemmere og hurtigere.
 • Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder omkring Retouch.
Arbejd smart!
 • Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.
 • Vi viser dig, hvordan du arbejder med Smart Objects og også, hvordan du kan fortryde filtre – selv efter et dokument er gemt og åbnet igen! Du kan også lænke filer til Photoshop filer, hvilket giver mulighed for hurtig redigering af flere emner samtidigt.
Effektivt workflow
 • Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante.
 • Vi viser dig et par eksempler på, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med Actions.
Fritlægning
 • Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser vi dig, hvordan du med lidt mere avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge emner, du ikke regnede med kunne klares. Et andet element i fritlægninger er også tempo.
 • Nogle gange bliver det ikke gjort, for det ser ud til at tage lang tid, når man vurderer opgaven. Men ved at du lærer de smarteste metoder, kan du lynhurtigt fritlægge komplekse objekter.
Photoshop til web
 • Når du arbejder med billeder til internettet, enten som skitser eller færdige billeder, er der flere måder at gøre dette på.
 • På kurset viser vi, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billederne med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde flere bannere på en gang.
Photoshop til papir
 • Du har sikkert oplevet, at de billeder, der ser godt ud på din skærm slet ikke ser lige så godt ud, når du ser dem på papir.
 • Ved at benytte farvestyring bliver du i stand til bedre at kontrollere farveforskellen allerede i Photoshop, og vi giver dig en introduktion til, hvad der skal til for at skabe et farvestyring-workflow, så du undgår overraskelser.
Et levende Photoshop
 • Photoshop er ikke kun til billeder, du kan redigere i video og oprette Cinemagraphs, der giver større opmærksomhed i dit website eller dine bannere.
 • Du får en introduktion til de spændende muligheder, du har i Photoshop til at skabe elegante animationer.
Biblioteker
 • Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Photoshop dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks. Illustrator og InDesign.
 • Har du brug for fælles emner som standard-farver, tekstformater og ens grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Udbytte

Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver.

Materiale

På kurset får du udleveret en PDF med en oversigt med vigtige funktioner supplerede med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

Form

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har.

Underviser

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Pris

9999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.