Vis finduddannelse.dk som: Mobile

InDesign kursus

Tag et kursus i InDesign

Interesserer du dig for grafisk design og layout? Med et kursus i InDesign lærer du at anvende programmets funktioner, så du bliver i stand til at lave alt fra plakater til kataloger. Kender du til InDesign, eller er du helt grøn - Vi har et kursus til dig! 

Adobe InDesign
IT-Kompetence A/S
1 dag
3.000 DKK
København
Du lærer principperne for at hente tekst og billeder ind i InDesign. Vi laver en lille plakat, en annonce og...
Adobe InDesign grundlæggende
4D
2 dage
6.900 DKK
København
Har du behov for at redigere og opbygge publikationer i dit daglige arbejde? Enten nyhedsbreve, bøger, kataloger eller brochurer? Så...
Videre med Adobe InDesign
IT-Kompetence A/S
1 dag
3.000 DKK
København
Hvis du vil videre med Adobe InDesign, så er dette kurset for dig. Lær hvordan du får mest muligt ud...
Adobe InDesign udvidet
4D
2 dage
6.900 DKK
København
Kursusmål På Udvidet kurset i Adobe InDesign, bliver du fortrolig med at opsætte (layoute) forskellige typer af større og mere...
Adobe InDesign, Udvidet
Jensens Kurser
1 dag
3.995 DKK
Flere byer (2)
Når du vil lave annoncer, foldere, visitkort, magasiner, brochurer, kataloger eller bøger skal du bruge det brancheførende layoutprogram InDesign. Her...
InDesign og Photoshop - Udvidet
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
4 dage
7.550 DKK
København
Deltag på vores Adobe kursus, hvis du er erfaren i brug af Photoshop og InDesign og ønsker et intensivt læringsforløb...
Adobe InDesign kursus - Grundlæggende
Kursusfabrikken
         
(2)
2 dage
6.500 DKK
Flere byer (4)
Vil du lære at opsætte professionelle grafiske produktioner til virksomheder? Adobe InDesign er det mest anvendte og anbefalelsesværdige program, når det gælder opsætning...
Grundkursus i InDesign og Photoshop
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
4 dage
7.550 DKK
København
Vil du lære at anvende Photoshop og Indesign? Skal du starte fra nul? Så er dette grundlæggende kursus i Photoshop...
Grafisk Design rutine med InDesign
Tech College Aalborg
4 dage
432 DKK
Aalborg
Her er kurset til dig, der gerne vil være stærkere i grafisk produktion og gøre tingene på den smarte måde....
Grafisk Design avanceret med InDesign
Tech College Aalborg
2 dage
216 DKK
Aalborg
Tid er penge og rugbrødsarbejde kedeligt. Få effektiviseret dit arbejde og spar både tid og besvær i layoutprogrammet. På kurset...
Grafisk Design begynder med InDesign
Tech College Aalborg
4 dage
432 DKK
Aalborg
Lav dine tryksager selv med Adobe InDesign! Kursusindhold Få en grundig introduktion til layout og opsætning af grafisk design. På...
Viser 1-11 af 11
 

Mere om InDesign kursus

InDesign - et grafisk univers

InDesign er det markedsførende layout-program fra Adobe og henvender sig til dig, der interesserer dig for eller beskæftiger dig med grafisk design. InDesign er det optimale redskab til de fleste layout-opgaver i en virksomhed, og du kan bruge det til at lave alt fra annoncer til kataloger.

Mange virksomheder anvender i dag InDesign til at løse grafiske opgaver, hvorfor det er også er blevet mere eftertragtet at have kompetencer inden for InDesign og layoutdesign. 

Vi tilbyder et stort udvalg af kurser i InDesign. Herunder kurser for begyndere, som gerne vil lære at layoute, men også mere avancerede kurser for allerede øvede brugere, som ønsker at kende alle software-programmets muligheder. 

Læringspunkter på InDesign-kurser

På kurser i InDesign lærer du blandt andet følgende: 

  • Oprettelse af dokumenter, herunder annoncer, brochurer, kataloger m.m.
  • Indsætning og tilpasning af billeder
  • Formatering af tekstens udseende
  • Valg af farveskala
  • Effekter i forhold til skygger, rammer og beskæring

InDesign kursus

Fordele ved InDesign

Programmet InDesign er skabt til at arbejde med al type materiale til visuel kommunikation, herunder både tekst, fotos og tegninger.

InDesign arbejder problemløst sammen med både Word og Adobes andre programmer som Photoshop og Illustrator. Det er altså nemt for dig at klargøre hhv. tekster i Word, fotos i Photoshop og tegninger i Illustrator og efterfølgende importere det hele til InDesign, layoute og gøre det klar til internettet eller tryk. Du kan også lagre dit layout i forskellige formater, eksempelvis i PDF-format.

Hvad kan du bruge et InDesign kursus til?

Kurser i InDesign giver dig kompetencer inden for grafisk design og layout. Du lærer at opsætte tekst og billeder på kreativ og illustrativ vis, så du fanger kunden og brugerens opmærksomhed. Du bliver i stand til at lave annoncer, plakater, kataloger m.m. Det er kvalifikationer, som er meget efterspurgte på arbejdsmarkedet i dag, da mange virksomheder anvender InDesign som platform til de grafiske arbejdsopgaver. 

Forudsætninger for kurset

Der er et bredt udvalg af kurser i InDesign. Der er grundlæggende kurser til nybegyndere, der har ikke har arbejdet med InDesign tidligere. Her er den eneste forudsætning, at du har din egen PC og har kendskab til Windows brugerflade.

Derudover er der også kurser for øvede, hvor du vil blive introduceret for flere af programmets avancerede funktioner. Dette kursus forudsætter, at du har erfaring med InDesign. 

Du skal blot finde det kursus, der matcher din profil og dine ønsker med kurset. Klik her for at se listen over kurser. 

Praktisk information InDesign kurser

På kurser lærer du at navigere rundt i programmet, og du opnår en forståelse for anvendelsen af dets funktioner. Undervisningen er desuden meget praktisk anlagt, og du vil få mulighed for at arbejde med forskellige design og formater. På nogle kurser vil du også have mulighed for at tage dit eget materiale med, som du kan tage udgangspunkt ved praktiske øvelser. 

Nogle af kurserne i InDesign kombineres med undervisning i Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator. For mange vil det være oplagt at have kendskab til alle tre programmer fra Adobe.

Hvad koster et kursus?

Prisen varierer i forhold til det enkelte kursus, og du kan læse mere om de konkrete priser under de enkelte kurser. Kurser i InDesign er ikke SU-berettigede og skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads. 

Hvor længe varer et kursus?

Længden på kurserne varierer afhængig af det enkelte kursus. 

Hvor afholdes kurserne?

Kurser i InDesign udbydes i hele landet, men hovedsageligt i de større byer som København, Århus, Aalborg og Odense. Få et overblik over, hvor du kan tage kurserne her.