Klassisk InDesign Kursus

BitSpot, i København
Længde
2 dage
Pris
9.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
9.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

InDesign

Lær hvordan du bruger InDesign med de nyeste teknikker og tricks

Her lærer du det berømte kodeks, der ligger i InDesign. Du får kontrol over programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder.

Du får gearet din egen brugerflade, der tilpasses dit behov. Find ud af hvordan du laver annoncer til avis eller magasiner eller social medier.

Eller plakater, foldere i alle formater eller visitkort. Du lærer at sætte et dokument op og erfarer hvor rasende nemt og elegant, det er at korrigere basis typografien. Mindre brochurer vil heller ikke kunne stoppe dig længere. Du lærer at arbejde med forskellige sideopsætninger og smart organisering af dokumentet i InDesign, så korrekturgange bliver hurtige, fremfor besværlige.

Indhold: 

Paneler og værktøjer

Vi får sammen styr på hvilke værktæjer der er relevante og hvilke panaler der er vigtige til det som du vil lave. Du får overblik på potencialet I InDesign uden at vi laver store sidespring.

Farver og skabelonfarver

RGB eller CMYK og er din workflow sat sammen smart? Nu er det tid til at designe farver og holde kursen så de bliver så ens som muligt på både papir og internet.

Sider og mastersider og skabeloner

Er du til genbrug bliver du vild med genbrugssider. Og den helt igennem nemme måde at arbejde med marginer, spalter, sidetal, sidehoved og sidefod på.

Typografiske tricks

InDesign læser din typografi professionelt. Det vil sige du her får samtlige muligheder der ligger gemt I Opentype. Der er mulighed for at automatisere formatering med styles på flere niveauer. Det er avanceret, men det er her du kommer til at spare vanvittig meget typograferingstid. Og det er her du kan lave supersmart flot typografi.

Satsbillede og tekstombrydning

Står din tekst uden horeunger? Knalder din overksrift ikke over I næste spalte men hænder I bunden? Holder dine linjer register? Hvordan hænger dine bindestreger på spaltekanten? Et flot satsbillede giver ro til indholdet I teksten og viser kvalitet til læseren. God figursats?

Foto og grafik og kvalitet

Import af grafik og billeder. Her lærer du at sætte en eksportkontrol op så dine billeder ikke bliver for små til tryk. Og du lærer de gode skalerings- og beskæringstricks. Vi ser også på de kreative muligheder du har med billeder. Flotte effekter der passer til skandinavisk designstil.

Output til tryk og web samt sociale medier

InDesign var oprindelig et tryksagsprogram. Men da ebogen dukkede op, blev InDesign pixelbevidst. Derfor er det muligt at skabe indhold ikke kun til tryksager men også grafik og billedkollager til sociale medier. Det ser vi også på.

Layout

I en verden hvor vi bliver bombarderet med visuelle virkemidler er det vigtigt at kunne parkere et layout så det ikke ligner en forvirret garnnøgle. Men hvor budskabet står stjerneklart. Det handler ikke kun om det, men også hvordan du laver layout grids til nemmere design.

Sådan husker du det hele

Udover et klassisk skolehæfte til dine egne noter får du samtlige øvelser med hjem på en USB. Så du kan lave genbesøg efter behov. Typisk er der også nogle huskesedler og måske et par videoer. Dermed er det meget nemmere at huske teknikker og rækkefølger samt designtips.

Du har også 12 måneders email support efter endt kursus.

Pris

Prisen for dette kursus er 9900,- ex. moms

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Klassisk InDesign Kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
BitSpot
Lundingsgade 10, sttv
2100 København Ø

Bitspot - Lær mere hurtigere

Bitspot er Danmarks mindste kursushus, der tilbyder kurser i Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign. Via pædagogiske øvelser, der booster din hukommelse får du maksimal udbytte af dit bland-selv-kursus.  Benny Thaibert er fag-nørden og Adobe-eksperten bag Bitspot. Siden 2003 har han i kombination...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret