Klassisk Photoshop Kursus

BitSpot
2 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København
9.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Photoshop

Sådan bruger du Photoshop

På dette kursus lærer du at skifte farver på motiver, forbedre kontrast og skarphed og beskære billeder i korrekte formater. At justere forkerte eller mærkelige farvetoner i billeder. At sætte hudtoner pænt. At udvælge bestemte områder i et foto og ændre det. At arbejde med lag så du kan skifte himmel på et billede eller lignende. At arbejde med retouch så du kan fjerne uønskede elementer som støvkorn. Du lærer også om de gængse formater, og hvordan du afleverer til internet og tryk. Det er hvad et godt basis niveau i Photoshop er.

Dette Photoshop basis kursus giver dig alle de grundlæggende færdigheder der kræves i dag. Du lærer ikke bare Photoshop. Du lærer også hvordan du ændrer i dit billede med mindst muligt datatab, så kvaliteten er helt i top. Og hvordan du teknisk bør tolke et billeddata. Det er der ikke mange der kan. Og det er en rigtig stor hjælp til, hvilke funktioner, der er bedst og nemmest at anvende i Photoshop. Der er fokus på de nyeste teknikker over alle funktioner.

På kurset lærer du blandt andet: 

Billedformater og farverum i praksis

Lær hvilke farverum du har fordel af og hvad du bruger de forskellige billedformater til. Du kommer til at kunne skelne mellem distributionsformater og arkiveringsformater.

Indstillinger og arrangement af paneler, genveje og værktøjer

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv er det essentielt at finde de mest relevante paneler og værktøjer. Og putte resten på øverste hylde i køkkenet.

Tekst og grafik

Laver du sager til internet er der en guldmine af muligheder for cool effekter. Der er nemlig en lille lækker samling der med fordel kan udnyttes til grafiske udtryk.

Beskæring og opretning

Der er flere måde at beskære og skalere billeder på. Pixels er følsomme så det er vigtigt at du ved hvad du laver når den store saks er fremme.

Sådan husker du det hele

Udover et klassisk skolehæfte til dine egne noter får du samtlige øvelser med hjem på en USB. Så du kan lave genbesøg efter behov. Typisk er der også nogle huskesedler og måske et par videoer. Dermed er det meget nemmere at huske teknikker og rækkefølger samt designtips.

Du har også 12 måneders email support efter endt kursus.

Målgruppe

Vil du ændre indhold, lave collager, fritlægge og ændre farver på billeder er dette kursus for dig.

Pris

Bestil Photoshop Basis kursus, 2 dage til 9900,- ex. moms

Om udbyderen

Bitspot - Lær mere hurtigere

Bitspot er Danmarks mindste kursushus, der tilbyder kurser i Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign. Via pædagogiske øvelser, der booster din hukommelse får du maksimal udbytte af dit bland-selv-kursus.  Benny Thaibert er fag-nørden og Adobe-eksperten bag Bitspot. Siden 2003 har han i kombination...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Klassisk Photoshop Kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

BitSpot

Lundingsgade 10, sttv
2100 København Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om Klassisk Photoshop Kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.