Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Photoshop Kreativitet

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
10-12-2019  
10.999 DKK
Århus
10-12-2019  
10.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Lær at udføre store ændringer i billeder, så du får den virkelighed frem, du ønsker at præsentere. På dette unikke kursus afslører vi tricks og metoder, der ellers kræver årelang erfaring. Dette kursus er uddannelse i billedmanipulation på højt niveau. Sjovt og effektivt. Du lærer også om korrekt billedstørrelse og opløsning til alle slutformål som tryk, web og lignende.

Dette kursus udgår efter december måned og bliver erstattet af kurset Adobe Photoshop Udvidet.

Forudsætninger

Du skal kunne Photoshop på et grundlæggende niveau.

Indhold

Du får inspiration og spændende metoder til kreativ billedbehandling i Photoshop, så du kan tilføje dine billeder det ekstra, der skal til, for at de skiller sig ud fra mængden.

Tilpas placerede elementer
  • Vi gennemgår, hvordan du effektivt kan ændre perspektivet og tilpasse f.eks. en fritlagt genstand eller andet i et nyt billede, så det matcher omgivelserne og ser realistisk ud. Du lærer samtidig, hvordan du kan skabe flotte skygger til dine placerede genstande.
Smart metode til skallering af baggrunde
  • Du lærer at skalere baggrunde som himmel, vand, sand og vegetation uden at påvirke bygninger, mennesker, biler og andre genstande i billedet, ved hjælp af smarte og brugervenlige afmaskningsteknikker. Disse metoder kan hjælpe dig til et hurtigt og godt resultat — du sparer oceaner af tid.
Hokus Pokus - fjern et objekt på dit foto
  • Du lærer smarte funktioner til at fjerne uønskede genstande fra et billede uden at fritlægge og retouchere — se de nyeste teknikker til at opnå effektive resultater. På denne måde kan du blandt andet skabe fokus og ro omkring vigtige elementer på dit foto.
Skab iøjnefaldende effekter på dine fotos
  • Du skal lære at sætte ild til dit produkt, plaske det til i vand, knuse det, vride det eller få det til at fremstå mere iøjnefaldende end før.
Grundsted til præcise billedændringer
  • Du får en grundig gennemgang af lagpanelet, kanaler og kurver. Disse teknikker er nødvendige for at kunne udføre præcise billedændringer. Du lærer teknikkerne til, hvordan du meget præcist kan redigere og fjerne de elementer, du ikke ønsker, og i stedet indsætte dem du ønsker.
Arbejd effektivt
  • Vi ser nærmere på, hvordan du smart kan bibeholde redigeringsmulighederne i dine billeder, så rettelser og ændringer kan foretages på kort tid og uden, at du skal bygge hele billedfilen op på ny.
Udskift farve
  • Lær, hvordan du ændrer farve på tøj eller andet til en bestemt farve eller Pantone værdi. Photoshop har flere forskellige metoder. Det er nemmere, end du tror.
Lav det perfekte billede
  • På kurset lærer du at kombinere det perfekte billede ud fra flere variationer af samme motiv. Denne funktion kan skabe utrolig smukke billeder med masser af dybde og detaljer.

Unikt undervisningskoncept

Efter de første 2 kursusdage går der ca. 10 dage inden den 3. kursusdag. I dagene imellem har du mulighed for at efterprøve hvad du har lært. Hvis du sidder fast eller har spørgsmål, har du mulighed for at spørge instruktøren til råds på dag 3, så du har mulighed for at påvirke undervisningen efter dine ønsker.

Undervisere

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Adobe Photoshop Kreativitet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.