Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Accelereret indlæring

Teknologisk Institut
1 dag
Åben uddannelse
Taastrup, Århus
Startdato: 13-11-2019 - Århus
4.990 - 4.999 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Når nye produkter, teknologier og forretningsmodeller eroderer (disrupter) vores måde at lave forretning på, vores måde at indgå i en organisation og vores kompetencer, er det hele tiden vigtigt at kunne tillære sig nye ting på kortest mulige tid. Traditionelle tilgange til læring og kompetenceudvikling, i deres grundighed og langsommelighed og med falske myter om indlæring, bliver en hæmsko for ny viden og oplæring af nyt personale. På dette kursus lærer du, hvordan du med mennesket i fokus får medarbejderen til hurtigere at understøtte virksomhedens mål.

Optimer læringen hos den enkelte medarbejder

Dansk erhvervsliv står overfor en stor udfordring med at få overført en masse gammel viden til nye medarbejdere. Det være sig i formel uddannelse, oplæring af nye medarbejdere eller nye specialister. For at blive ekspert skal der 10.000 timer til, men det er faktisk muligt, at blive rigtig god på langt kortere tid med en smart, struktureret og fokuseret indsats på de områder, som kan løfte medarbejderen mest.

Deltagerprofil

Dette kursus henvender sig til ledere på alle plan, som ønsker at hjælpe deres specialister med at oplære nye folk i organisationen. Traditionelle HR-strategier vil blive udfordret, og kurset henvender sig derfor også til mennesker som arbejder med HR-udvikling.

Udbytte

 • Hurtigere oplæring af nye medarbejdere eller specialister
 • Mere effektiv vidensoverførsel fra specialister til generalister
 • Nye måder at anskue læring på i organisationen
 • En grundlæggende forståelse af at “lære at lære”
 • Metoder til at hjælpe dine medarbejdere

Indhold

 • Sådan fungerer en hjerne i en læringssituation
 • Dekonstruktion af færdigheder og kompetencer
 • Fra individuel læring til teams
 • Sådan laver du en effektiv læringsplan sammen med din medarbejdere
 • Hvem fastsætter rammer, mål og formål for oplæringen?
 • Hvordan danner du effektive feedbackloops?
 • Sådan sikres, at det lærte bliver husket

Form

Undervisningen tager udgangspunkt i hvordan hjernen fungerer. Ingen læringsstrategier eller planer vil lykkes, hvis vi ikke forstår, hvordan den enkelte hjerne fungerer. Fra det udgangspunkt kan vi accelerere vores læring gennem fokuseret og smarte tilgange til det at lære både individuelt og i grupper.

Kurset vil bestå af en introduktion til neuropædagoiske teorier, praktiske eksempler, erfaringsudveksling og øvelser. Grundlæggende elementer er overblik, struktur, fokus, planlægning og hukommelse.

Underviser

Mads er en af Danmarks “rising stars” indenfor læring og hjernen. Hans passion for dette emne skinner igennem i hans måde at undervise på, som er både engagerende og provokerende. Mads er uddannet cand.merc og har siden 2009 hjulpet specialister i at lære hurtigere og smartere. Mads er desuden er certificeret hos Tony Buzan.

Læs mere

Hvis du vil vide mere om Disruptive Learning, kan du læse denne artikel. Du kan også få indblik i, hvordan du bliver hurtiglæser her.

 • Disrupt din læringskurve
 • Boost din faglige opdatering

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Accelereret indlæring

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.