TalentInsights

i Online
Få mere information om udbyderen

TalentInsights

Kursus i talentudvikling

Målrettet talentudvikling ved TalentIndikator værktøjet

TalentInsights hjælper med at spotte og udvikle talenter, og vi vil gerne hjælpe med at udvikle de talenter du arbejder sammen med. Vi har i 20 år arbejdet med organisations- og medarbejder udvikling gennem coaching af talenter.

Er du nysgerrig på talentudvikling? Arbejder du med at udvikle andre mennesker? Er du overbevist om at medarbejdere trives bedst når de arbejder med det de er gode til? Start med at udvikle dine egne talenter i dag og arbejd videre med at udvikle andres talenter i morgen. Vi tænker og træner dig i en styrke og potentiale baseret tilgang til dine medmennesker.

Spot the potential

Bliv undervist og certificeret i TalentIndikator

TalentIndikator er det testværktøj, som gør det muligt for dig at styrke din talentstrategi. Det kræver kun én certificering. Vores certificerings kursus forløber over 2 + 1 dage. Vi har gennem de sidste 20 år certificeret ledere, HR ansatte, coaches og konsulenter indenfor mangeartede brancher og er også parat til at give dig et solidt, teoretisk og praktisk fundament. Du vil opleve aktionsorienteret læring, hvor dine og de øvrige kursisters talenter sættes i spil. Hele kurset svarer til et 5 ECTS point fag/140 arbejdstimer.

Fokus på læring

Læring og handling i fokus

Du og din virksomhed får papir på dine kvalifikationer. Dine kompetencer kan straks efter kurset omsættes til handling, da vi arbejder handlingsorienteret i hele forløbet. Du bliver klædt på til at kunne gennemføre forløb på egen hånd, og du vil hurtigt kunne omsætte det lærte til udvikling og værdi så dine nye kvalifikationer passer ind i jeres HR strategi. Du får en meget præcis og operationel terminologi omkring talentudvikling og det at udvikle andre mennesker positivt. Som certificeret konsulent får du adgang til hele TalentIndikator platformen TalentCloud.

TalentIndikator Certificeret

Brug dit talent til at spotte og udvikle andres.


Vis alle uddannelser afholdt hos TalentInsights

Uddannelser

Kursus
HR og personale Længde By Gennemsnit Pris
HR værktøj til talentudvikling Online 17.500 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med TalentInsights
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sponsoreret