MagiCAD - Opdatering

NTI Academy
3 timer
Dansk
Kursus
Online
Startdato: Løbende Optag - Online
2.190 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge NTI Academy?

Læring og uddannelse i det format, der passer dig bedst

Adgang til online læringsportal, My NTI Academy

Certificerede og erfarne instruktører

Kursusbeskrivelse

Du har MagiCAD på Revit og har brugt det i nogle år. Du har nok også været på kursus for nogle år siden. Prøv lige at køre din mus hen over de forskellige kommandoer og se, hvor mange af disse du ikke kender værdien af. Dette vil vi råde bod på med dette kursus!

Fælleskommandoerne under MagiCAD Common byder på mange effektivitets- og kvalitets-fremmende funktioner. Du lærer at beherske funktioner som IFC og Merge Parameters. De er uundværlige, når først du ser værdien. Søg og erstat, Sheet Manager, Legend Tool, Spreadsheet link til excel regneark og Running Index.

I de fagspecifikke moduler er der ligeledes tilføjet en mængde nye funktioner. Kender du værdien af automatisk tilslutning på Drainage Connection, Sprinkler Connection, Valve Tool, Production Model Updater, Connection node, Device connection og mulighederne med de mange plugins?
Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen.

Målsætning

Målsætning
Formålet med dette kursus er at blive opdateret på hvilke nyheder der er kommet i MagiCAD siden sidst.

Målgruppe

Forudsætninger

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Dette online kursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursus start vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

Om udbyderen

NTI Academy er en af Europas største leverandører af løsninger til højteknologiske miljøer inden for byggeri, design, industri og produktudvikling bl.a Autodesk Revit & Inventor. Med 70 års erfaring har vi en solid viden og har altid været førende i...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MagiCAD - Opdatering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NTI Academy

Lejrvej 15
3500 Værløse

Telefon: +45 70 10 14 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om MagiCAD - Opdatering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 28 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Ninette Broberg

Jeg kan varmt anbefale forløbet der er suppleret med godt undervisningsmateriale, gode omgivelser og ikke at glemme og bestemt også værd at nævne, en rigtig god forplejning :)

Læs mere
Christian Nelausen

Det har været et godt kursus med en venlig og let forståelig underviser!

Læs mere