Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Autodesk Revit til konstruktion - Basis

NTI Academy
2 dage
Kursus
Værløse
Startdato: Kontakt for startinformation - Værløse
6.700 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge NTI Academy?

Læring og uddannelse i det format, der passer dig bedst

Adgang til online læringsportal, My NTI Academy

Certificerede og erfarne instruktører

Kursusbeskrivelse

Revit

Autodesk Revit til konstruktion - Basis

På dette kursus gennemgås hvordan man som konstruktionsingeniør, kan benytte arkitektens model til at lave et intelligent samarbejde.

Det digitale byggeri er inde i en rivende udvikling, og hvert år tager programmerne til 3D-modellering og projektering et nyt kvantespring. Derfor er det afgørende, at du holder dig ajour, så du løbende øger dine kompetencer.

Dit udbytte af kurset Autodesk Revit til konstruktion - Basis

Når du har fuldført dette 2 dages kursus vil du have et større kendskab til de lidt mere avancerede værktøjer i Autodesk Revit Structure, som tilsammen gør konstruktionsingeniørerne mere effektive.


Kursusindhold

På kurset arbejdes der med konstruktive optegningsmetoder af vægge, søjler, bjælker, dæk og udsparinger mm. Endvidere vises hvordan du bedst når frem til det færdige udtryk som der skal videregives, når du udsender dit konstruktionsprojekt.

Vi vil gennemgå værktøjer og metoder til opbygning af detaljer og se på hvorledes disse nemt kan struktureres i Autodesk Revit, samt hvornår der med fordel kan tegnes 2D i stedet for 3D.

På kurset Autodesk Revit til konstruktion vil der blive vist, hvordan man kan påføre laster på modellen så men ved små analyser kan se de ”svageste” steder i modellen, se snitkræfter og evt. om alle laster videreføres i konstruktionen.  Vi vil også se på de forskellige muligheder der er for armering.

På kursen vil der også blive små praktiske øvelser til udtræk af data i skemaer, automatisk på førelse af tekst, dokumentation af eks. bjælkeplaner, søjle skemaer mm.

Undervisningsform

Kurset foregår som instruktørundervisning, samt når kursisten selv prøver de underviste emner. Instruktørerne er alle ATC instruktører hos CADXpert og har mere end 40 års erfaring tilsammen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle på ingeniørtegnestuen, som har med bygningskonstruktioner at gøre. Du skal have kendskab til Autodesk Revit på Basis niveau.

Eksamen og diplom

Vi er et Autodesk Authorized Training Center. Du modtager derfor et officielt Autodesk Authorized Training Center kursusbevis efter endt kursus. 

Pris

Prisen for dette kursus er 6.700 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

NTI Academy er en af Europas største leverandører af løsninger til højteknologiske miljøer inden for byggeri, design, industri og produktudvikling bl.a Autodesk Revit & Inventor. Med 70 års erfaring har vi en solid viden og har altid været førende i...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Autodesk Revit til konstruktion - Basis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NTI Academy

Lejrvej 15
3500 Værløse

Telefon: +45 70 10 14 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Autodesk Revit til konstruktion - Basis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 28 evalueringer
Se alle evalueringer