Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindjuice Lederuddannelse

Mindjuice Academy
7 måneder
Dansk
Kursus
København
49.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

lederuddannelse

Skab gode resultater med vores lederuddannelse

Mindjuice Lederuddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Dit udbytte med uddannelsen

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

På lederuddannelsen lærer du at inspirere andre, skabe flow og engagement samt ekstraordinære resultater. Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Uddannelsens undervisning og teoretiske udgangspunkt

Vores mål med lederuddannelsen er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab, og træning; fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning, og moderne ledelsesteorier.

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter lederuddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice-modellen som effektivt forandringsredskab. Modellen tager udspring i den kognitive teori, som gennem årtier har dokumenteret resultater i udviklingen af mennesker.

Tilknyttet personlig coach

Du får en personlig ledercoach tilknyttet under hele forløbet, som støtter dig i at træne udviklingen af dit eget lederskab i din egen organisation. Du får dermed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning.

Pris

Pris:

Uddannelsen koster 49.995 kr. ekskl. moms. 

Få uddannelsen skattefrit

Er du lønmodtager kan du formentlig få en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke - gennem din arbejdsplads. Over 50% benytter sig af denne ordning, som betyder at du betaler afdragene før skat, og dermed sparer op imod halvdelen af kursusgebyret. 

Om udbyderen

Mindjuice | Kurser i coaching, ledelse og personlig udvikling

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 7 evalueringer

Kirsten Daniels
(4)
Mindjuice’s leder coaching uddannelse gav mig via arbejdet med enneagrammet ny indsigt - både i forhold til mig personligt, men også i dynamikken mellem mig som leder og mine medarbejdere. Et andet element i uddannelsen er bevidstheden omkring min kommunikation (læring i hvad MINDJUICE kalder “kraftfuld kommunikation”), som bidrog til en højere ...
Vis alt
Søren børsting
(4)
Kurset styrkede mit mod og mine tilgange til at bære leder.
Michael Nico
(5)
Mindjuices lederuddannelse er et fantastisk valg, hvis du (som mig) mangler et perspektiv i din leder rolle og endnu bedre, hvis du måske ikke er helt klar over hvad den præcise mangel er. Igennem uddannelsen fik jeg nogle praktiske- og kommunikative redskaber, som hjalp mig i mit daglige virke som leder for nogle "high performance" teams af...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindjuice Lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Jesper Præstensgaard, tidl. dire...

Mennesker omkring mig blomstrede op, når jeg coachede dem frem for at sige, hvad de skulle gøre. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den. 

Læs mere
Torben Galst, partner i CTI Cons...

Mindjuice Lederuddannelse har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold.  

Læs mere
Claus Petterson, entrepreneur

Jeg har prøvet det meste, men aldrig haft mig selv 100% med i nogle af mine eventyrer, før jeg begyndte at arbejde med mig selv.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: