MIND Eating Coach

MIND INSTITUTE, Online
Længde
12 Lektioner
Pris
24.000 DKK Momsfri
Næste startdato
13 januar, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Online
Længde
12 Lektioner
Pris
24.000 DKK Momsfri
Næste startdato
13 januar, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

13 januar, 2025

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

mind eating coach

På MIND Eating Coach uddannelsen får du en omfattende metakognitiv tilgang til forståelse og behandling af spiseforstyrrelser. Gennem 12 moduler bliver du udstyret med teoretisk viden og praktiske redskaber. Du introduceres til den metakognitive forståelse af spiseforstyrrelser, herunder lingvistik, ætiologi og behandlingstilgange.

Kropsaccept, fysiologiske udfordringer som påvirkning af nervesystemet og fordøjelsen er også nogle af de tematikker du bliver skarp på. Du vil også få brugbare værktøjer til at håndtere udfordringer med pårørende og arbejde med opbygning af forløb med anvendelse af screeningsværktøjer og sokratisk dialog. Samlet set kombinerer uddannelsen teori, praksis og casearbejde for at ruste dig til at håndtere spiseforstyrrelser med en metakognitiv tilgang.

Uddannelsen til MIND Eating Coach henvender sig til fagpersoner,der arbejder med eller gerne vil arbejde med spiseforstyrrelser og forstyrret spisning.

Dit udbytte 

  • Hvordan vi med nye italesættelser indirekte kan påvirke den måde, hvorpå vi behandler spiseforstyrrelser
  • Ætiologien og forståelsen af udvikling af spiseforstyrrelser ud fra et metakognitivt perspektiv
  • Hvilke behandlingsformer, der ofte anvendes samt hvordan vi kan kvalificere disse tilgange med et metakognitivt perspektiv
  • Hvorfor vi bør fokusere mere på den samlede sundhedstilstand end på vægten
  • At forstå genindlæggelser, statistisk og data på offentlig behandling samt herudfra at gøre nye initiativer i din egen praksis, for bedre resultater

Målgruppe

Uddannelsen til MIND Eating Coach henvender sig til fagpersoner,der arbejder med eller gerne vil arbejde med spiseforstyrrelser og forstyrret spisning.

Det er et krav at du enten har Metakognitiv Stresscoach uddannelsen fra os eller på anden vis er metakognitivt uddannet.

Eksamen og diplom

Ved beståelse af eksamen får du en MIND-certificering ved at bestå en multiple choice test samt en mundtlig case præsentation.

Pris

Uddannelsen koster som udgangpunkt 24.000 kr.- 
Ved ratebetaling koster den 25.500 kr.- 

Betalingen kan deles op i 5 rater ved behov. Første rate skal forfalde senest 2 måneder før uddannelsesopstart. De efterfølgende rater skal forfalde de efterfølgende måneder.Det vil sige at 1. rate betales 2 måneder før uddannelsesopstart, 2. rate betales en måned før uddannelsesopstart, 3. rate den måned uddannelsen starter osv.Du har muligheden for at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så du hver måned afbetaler med din bruttoløn (din løn før skat). På den måde sparer du trækprocenten, da din løn ikke udbetales først. Tilmelding er bindende.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MIND Eating Coach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
MIND INSTITUTE
Store Kirkestræde 3
1073 København K

Uddannelser med evidensbaserede værktøjer

Vi ønsker at videregive evidensbaserede og bæredygtige værktøjer til fagpersoner, medarbejdere og virksomheder, så vi sammen kan skabe mere mental- og fysisk trivsel. Vi tror på at det øger livskvaliteten og resiliensen i det enkelte menneske. Derfor arbejder vi målrettet,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret