MentorNetværk

i København
Få mere information om udbyderen

MentorNetværk

MentorNetværk - lederudvikling på tværs af virksomheder

MentorNetværk er et tilbud, hvor virksomheder og organisationer låner mentorer hos hinanden. 

MentorNetværks forståelse af mentoring

Mentorskab er en udviklende, lærende relation, der skabes mellem mentor og mentee og mellem virksomhederne i netværket. Det udefra kommende blik fra en erfaren mentor på mentees ønsker og behov er en del af pointen i MentorNetværk.

Når vi matcher mentee med mentor, er det med forventning om, at de to parter indgår i en samskabende lærende proces,der er givende for begge parter, og hvor tillid og motivation er de bærende kræfter. Når de gensidige forventninger mødes, og når begge forstår, at de begge skal "åbne frakken", er der basis for den åbne og trygge dialog, hvor både successer og fiaskoer kan drøftes. 

Mentorrelationen har eksisteret til alle tider i den menneskelige udviklingshistorie - at lære af en erfaren. Den er grundlaget for, at vi udvikler os som mennesker. Når vi tager mentorbegrebet op og systematiserer læring, er det fordi der er nogle grundvilkår, der skal være til stede for læring: erfaring, tillid og motivation. 

Man kan ikke udråbe sig selv som mentor - man er mentor i det øjeblik, der er en mentee. Derfor findes der heller ikke nogen egentlig mentoruddannelse, og vi giver heller ikke noget certifkat eller diplom for deltagelse i MentorNetværk. 

Hvem står bag MentorNetværk?

Bag MentorNetværk er Lisa Ott og Birgit Toft. De har arbejdet med mentoring både som konsulenter, udviklere og undervisere i mange virksomheder og organisationer i over 20 år. De har sammen skrevet bøgerne: Mentorskabets Muligheder – til brug i praksis og MentorNetværk - Lederudvikling på tværs af virksomheder.

Lisa og Birgit har også hver deres virksomheder:
Lisa Ott: PERSPECTIV
Birgit Toft: TEAMTOFT 

 


Vis alle uddannelser afholdt hos MentorNetværk

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi
Mentoruddannelse Længde By Gennemsnit Pris
Mentor Netværk 2022 København 5.900 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med MentorNetværk
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

MentorNetværk

2100 Købenahavn Ø

Telefon: 23748593
www.mentornetvaerk.com

Sponsoreret