Vis finduddannelse.dk som: Mobile

LEAD

Om LEAD 

De fleste organisationer har et enormt potentiale for langt stærkere ledelse, bedre implementering og samarbejde og mere effektiv og resultatskabende opgaveløsning. Det potentiale er vores ambition.

Vores kunder er store danske private og offentlige virksomheder, og vi står for en række af deres største ledelsesudviklings- og forandringsprojekter. Især inden for ledelsesudvikling med 360-graders feedback-værktøjer, talent- og ledergruppeudvikling, optimering af samarbejder og værdikæder på tværs, kompetenceudvikling af udviklingskonsulenter m.m.

Vi sætter en ære i at være vidensproducerende og ”first movers” ift. nye tendenser og metoder.

lead

Underviserne

Vi har sammensat Danmarks nok stærkeste underviserteam. Alle underviserne har omfattende praktisk konsulenterfaring fra en række førende private virksomheder, den offentlige sektor og udviklingsopgaver i civilsamfundet. De har mangeårig undervisningserfaring på proceskonsulentuddannelser og har forsket, skrevet og formidlet viden om, hvordan man kan skabe udvikling på individ-, gruppe- og organisationsniveau. Herunder en række af de sidste 10 års vigtigste danske bøge om proceskonsultation, implementering og organisationsforandringer, bl.a. Den Professionelle Proceskonsulent, Action Learning Consulting, Ledelsespsykologi og Effektive Ledergrupper. Uddannelser - LEAD

Åben uddannelse
Ledelse og organisation
Proceskonsulentuddannelser Længde Pris By Gennemsnit
Professionel forandringsledelse og proceskonsultation 16 dage 51.945 DKK Flere byer (2)

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med LEAD og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til LEAD

LEAD

Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

Telefon: 20893908
lead.eu