Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Karakterstyrker - ICF Akkrediteret

Grow2
114 timer
Kursus
Århus
39.950 DKK ekskl. moms

Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Karakterstyrker - ICF Akkrediteret

Personlig power - forfin din coaching med 4. modul

På GROW2’s coachuddannelse i Århus undervises du af de bedste indenfor erhvervsrettet coaching. Vores kompetente undervisere er alle ICF certificerede og har stor praktisk og teoretisk erfaring. Herved sikres du den højeste kvalitet indenfor professionel coaching. 

Kursets formål

Målet med "Personlig power" er at raffinere din coaching med værktøjer, der giver dig personlig power som coach, så du brænder igennem og bliver i stand til at skabe værdifulde forandringer hos dig selv og dine klienter.

Dit udbytte af kurset

Målet med dette modul er at forfine din coaching med power- fulde værktøjer, der gør, at du som coach brænder igennem og bliver i stand til at skabe værdifulde forandringer hos dig selv og dine klienter. Du lærer, hvordan man øger sin effektivitet, ændrer sin stresstærskel og får balance mellem arbejde og privatliv. Fokus er på helhedscoaching og kreativitet.

Du lærer: 

  • Værdi-coaching
  • Redskaber til forfinelse af din coaching
  • Coaching af forskellige personlighedstyper og din egen profil
  • Motivation udvidet – Self Determination Theory  
  • Overensstemmelse i kompetence- og identitets-niveauerne
  • Helhedscoaching

Efter kurset ved du, hvordan du øger din effektivitet, ændrer din stresstærskel og får balance mellem arbejde og privatliv. Gennem kurset vil der være fokus på helhedscoaching og kreativitet.

Vær opmærksom på, at "Personlig power" er 4. modul på Grow2s coachuddannelse. 

Når du er færdig med dit coachingkursus, vil du have lært de grundlæggende coachfærdigheder og den effektive Grow2 coachingmodel, der sikrer, at du som coach virkelig gør en forskel.

Målgruppe

Fjerde modul, "Personlig power", i coachuddannelsen er for dig, der ønsker at benytte coaching i forbindelse med dit erhverv og ønsker at få personlig power som coach.

Undervisere

Alle undervisere hos Grow2 er ICF-certificerede og har flere års erfaring som professionelle coaches, ledere, konsulenter og undervisere.

Underviserne deltager løbende i videreuddannelser og mentorcoaching, hvilket betyder, at du får professionel og grundig feedback og supervision fra erfarne coaches.

Pris

4. Modul - 14 timer over 2 dage og er en del af Grow2 Certificeret coach. 

Prisen for dette kursus er 39.950 ex. moms inklusiv mentorcoaching.

Grow2

Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Karakterstyrker - ICF Akkrediteret
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Grow2

Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Karakterstyrker - ICF Akkrediteret

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Kristian Pihl, CFO, North Sea Ca...

"Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til alle uafhængigt om den skal bruges til erhvervsformål eller selvudvikling."

Kundecase
Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

"Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

Kundecase
Hanne Alsen, Giver

"Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

Kundecase