Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bryd igennem - 2. modul fra coachuddannelse

Grow2
2 dage
Heltid/deltid
Åben uddannelse
Århus
27.500 DKK ekskl. moms

Bryd igennem - 2. modul fra coachuddannelse

'Bryd igennem' - lær at stille tydelige og kraftfulde spørgsmål

På GROW2’s coachuddannelse i Århus undervises du af de bedste indenfor erhvervsrettet coaching. Vores kompetente undervisere er alle ICF certificerede og har stor praktisk og teoretisk erfaring. Herved sikres du den højeste kvalitet indenfor professionel coaching. Et kvalitetsstempel for dig, der gerne vil tage en coachuddannelse på et høj, internationalt niveau. Bryd igennem er 2. modul på coachuddannelsen.

Erhvervsrettet coachuddannelse tilpasset virkeligheden

Et afgørende succeskriterie for GROW2’s coachuddannelse i Aarhus er vekselvirkningen imellem studier og praktisk træning. Det du lærer på skolebænken, kan ikke stå alene. Du skal løbende bruge det tillærte på dig selv og dine kolleger, så teorierne bliver virkelighedsnære og målbare.

Læringsstilen på en coachuddannelse bygger på principper fra action learning og cooperative learning, og udmønter sig igennem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og løbende coachtræning med feedback. Undervisning, teori og træning sættes herved i relation til din virkelighed, dit arbejde og din hverdag.

Dit udbytte med 2. modul

Du lærer at stille tydelige og kraftfulde spørgsmål, der fører til ny indsigt, læring og refleksion. Målet med dette modul er, at du går hjem med værktøjer, der sikrer, at du kan finde ind til sagens kerne af den udvikling, coachee ønsker. Du lærer at lytte og spørge ind til de styrker, ressourcer og vaner, der støtter eller forhindre coachee i at udvikle sig til at nå sine ønskede mål. Du bliver i stand til at udføre en coachsession, der gør en forskel.

 • Aktiv lytning
 • Kraftfulde spørgsmål indenfor coaching
 • Coaching af forskellige opfattelses- og læringstyper
 • Udvidet coach-kommunikation og spørgsmålstyper
 • Hjælpe coachee med at blive bevidst om vedkommendes vaner og skemaer
 • Hjernen som med- og modspiller – The Inner Game
 • Motivation og mestringsevne


  Vær opmærksom på, at "
  Bryd igennem" er 2. modul på Grow2s coachuddannelse. 

  Når du er færdig med dit coachingkursus, vil du have lært de grundlæggende coachfærdigheder og den effektive Grow2 coachingmodel, der sikrer, at du som coach virkelig gør en forskel.

  Målgruppe

  Andet modul, "Bryd igennem", i coachuddannelsen er for dig, der ønsker at benytte coaching i forbindelse med dit erhverv.  

  Undervisere

  Bryd igennem er et 2 dages modul med 14 timers undervisning. 

  Generel eksamen for hele coachuddannelsen

  Hos GROW2 afsluttes coachuddannelsen med en eksamen, hvor du bliver eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en ACC-Certificering. Efter bestået eksamen får du et GROW2 certifikat, der bekræfter, at du har modtaget 125 timers ICF godkendt undervisning (125 ACSTH). Du kan herefter officielt kalde dig GROW2 Certificeret Coach og søge om din ICF certificering (hvilket du først kan, når du har modtaget dine 10 timers mentorcoaching og udført 100 timers praktisk coacherfaring.

  Pris

  2. modul - bryd igennem - er både en del af Grow2 Coach og Grow2 Certificeret Coach 

  Grow2 coach indeholder 3 moduler af 7 dage til 27.500 kr. ex. moms ex. mentorcoaching.

  Grow2 Certificeret Coach indeholder 5 moduler af 11 dage til 39.950 ex. moms inkl. mentorcoaching.

  Grow2

  Grow2

  Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Forespørgsel efter information

   

  Kontaktinformation til Grow2

  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Bryd igennem - 2. modul fra coachuddannelse

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
  (5,0)
  Baseret på 1 evalueringer
  Se alle evalueringer
  Kundecase
  Kristian Pihl, CFO, North Sea Ca...

  "Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til alle uafhængigt om den skal bruges til erhvervsformål eller selvudvikling."

  Kundecase
  Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

  "Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

  Kundecase
  Hanne Alsen, Giver

  "Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

  Kundecase

  Du vil måske også være interesseret i: