Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Fortuna Kurser?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 319 evalueringer

Mie Melkersson, KIApro
Fin formidler, som formår at være nærværende og med styr på sit stof.
Per Holbech, KIApro
Et fantastisk og professionelt værktøj til mindskelse og eliminering af stress. Formidlet og fremført uhøjtideligt, konkret og forståeligt.
Agha Razvi, supervisor, Scleroseforeningen
Det var super at underviseren var så god til at læse, hvor jeg havde mine udfordringer.
Lisbeth Hamberg, Direktionssekretær, DTL - Danske Vognmænd
Dejlig med feedback på eget referat. Pia var hurtig til at fange mine 'fejl og mangler', men også til at booste de gode sider.
Gitte Bramstrup, sekretær, Lægeforeningen
Pia er en meget kompetent og dygtig underviser, som formår at få alle med.
Marianne Dyrby, Specialkonsulent, Blå Kors Danmark
Tusind tak for en virkelig god uddannelse, som for mig blev en fantastisk rejse både professionelt og personligt. En læring og en udvikling, som jeg fremad vil kunne bruge og bygge videre på i mit daglige virke blandt frivillige og socialt udsatte mennesker. Pia er utrolig dygtig og på en energisk og levende måde formidler og inddrager hun os a...
Vis alt
Rolf Lund, Frivillig i Headspace
Pia kører kurset med sikker hånd. Særdeles tilfreds og anbefalelsesværdig uddannelse.
Pernille Barner, HR-partner, Unicef
Jeg har lært enormt meget på kun et halvt år. Tak for fantastisk formidling og rummelighed fra min underviser og mine medkursister.
David, Client Manager, KMD
Godt og lærerigt. Højt fagligt niveau og konstruktiv feedback. Uddannelsen giver et godt fagligt udbytte. Anbefales til andre, som er interesserede i en coachuddannelse.
Marianne Dyrby, Specialkonsulent, Blå Kors Danmark
Kurset er yderst relevant for mig i mit ønske om at udvikle min samtaleteknik ifm. borgere med funktionsnedsættelser samt fremadrettet at udvikle mine lederevner for frivillige. Pia vekslede fint mellem teori og øvelser, og jeg følte mig hurtig tryg i rummet sammen med de øvrige deltagere. Pia formidler og gennemgår coachingmodellen på en let ti...
Vis alt
David Franch, Client Manager, KMD
Kurset har både en praktisk og en teoretisk tilgang til at coache, som betyder, at man hurtigt forstår de grundlæggende principper og bliver bekendt med at bruge dem. Det vil give stor værdi både i privatlivet og på arbejdspladsen i mange forskellige situationer. Det kan godt anbefales til andre.
Rolf Lund, frivillig, headspace Helsingør
Pia formår at skabe en stemning, hvor der er plads til at prøve coaching, der går dybere end bare rollespil.
Heidi Rath, Specialkonsulent, LB forsikring
Rigtig godt og relevant indhold, som løbende blev tilpasset til deltagerne.
Helle Kirkelund, Viceleder, Ringsted Friskole
Pia er meget givende og skaber gode dynamikker i gruppen/blandt deltagerne. Man bliver beriget og får nye inputs på et niveau, der kan omsættes til ens egen dagligdag.
Nadia Skytte, receptionist, Food Folk
Godt kursus med gode værktøjer til fremtiden. Dækkede fint vores behov. Underviser brugte specifikke cases fra vores hverdag, så det gav god mening. Underviser var godt forberedt og engageret. Alt i alt et rigtig godt kursus
Bettina Hemmer Mass, Børnehaveklasseleder/Specialklasselærer, Ådalens skole
Pias undervisningsform er meget tydelig og tryg. En rar og professionel underviser. Pia er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål, som gør at ens egen refleksion begynder. Jeg fik mange nyttige værktøjer med hjem.
Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion
Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører vejledning/rådgivning helt radikalt.
Claus Møller,Copenhagen, Co-founder og coach, Coach House ApS
Pia er super sød til at danse i de udfordringer og cases, som kursisterne gerne ville tale om. Ekstremt behageligt og spændende forløb.
Christina Aunsholt, Senior Agile Coach, Arla IT
Jeg har fået konkrete gode værktøjer til brug i konfliktcoaching og mægling, og jeg har fået konstruktiv feedback på mine coachinger. Det er guld værd. Pia har struktureret undervisningen, så der har været masser af plads til diskussioner, øvelser i coaching sessioner og teoretiske input. Pia er super kompetent og kan gøre teori levende og relev...
Vis alt
Thomas Pedersen, Nomeco A/S, HR-partner
Et spændende og lærerigt forløb. Blev undervist i mange relevante emner, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Kan anbefale det til andre.
Morten Jacobsen, Elev coach, Campus Vejle - HHX
Pia har mine varmeste anbefalinger. Hun er rigtig dygtig til at formidle, træne og udfordre kursisterne og er god til at skubbe en i nye retninger. Stor kursistinddragelse og gode øvelser og eksempler. Intenst og spændende. En rejse ind i sig selv og andre.
Marikka Bentzen, leder, Amnesty International
Virkelig god og inkluderende undervisning med mange gode øvelser. Niveauet er for alle, og der tages udgangspunkt i det niveau holdet har. Pia er god til at danne en relation til alle, så de føler sig trygge.
Helle Andersen, kontorassisten, KU
Levende undervisning med inddragelse af kursisterne. God stemning og aldeles lærerigt! Pia kom godt rundt om alle de emner hun præsenterede. Varme anbefalinger herfra.
Barbro Knudsen, Faglig konsulent, Journalistgruppen i DR
Relevant undervisning - meget nærværende og dejligt med individuel undervisning og plads til øvelser. Underviser er god til at forklare, og materialet er overskueligt.
Melissa Bager, Amnesty International
Tak for et trygt undervisningsrum, hvor ingen spørgsmål er dumme. Der er plads til at 'fejle' og grine sammen. Fin balance mellem teori og praksis, anerkendende og rolig undervisning. Ligeværdig dialog mellem underviser og kursister og god til at inddrage konkrete eksempler.