Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Fortuna Kurser?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 310 evalueringer

Marianne Dyrby, Specialkonsulent, Blå Kors Danmark
(5)
Kurset er yderst relevant for mig i mit ønske om at udvikle min samtaleteknik ifm. borgere med funktionsnedsættelser samt fremadrettet at udvikle mine lederevner for frivillige. Pia vekslede fint mellem teori og øvelser, og jeg følte mig hurtig tryg i rummet sammen med de øvrige deltagere. Pia formidler og gennemgår coachingmodellen på en let ti...
Vis alt
David Franch, Client Manager, KMD
(5)
Kurset har både en praktisk og en teoretisk tilgang til at coache, som betyder, at man hurtigt forstår de grundlæggende principper og bliver bekendt med at bruge dem. Det vil give stor værdi både i privatlivet og på arbejdspladsen i mange forskellige situationer. Det kan godt anbefales til andre.
Rolf Lund, frivillig, headspace Helsingør
(5)
Pia formår at skabe en stemning, hvor der er plads til at prøve coaching, der går dybere end bare rollespil.
Heidi Rath, Specialkonsulent, LB forsikring
(5)
Rigtig godt og relevant indhold, som løbende blev tilpasset til deltagerne.
Helle Kirkelund, Viceleder, Ringsted Friskole
(5)
Pia er meget givende og skaber gode dynamikker i gruppen/blandt deltagerne. Man bliver beriget og får nye inputs på et niveau, der kan omsættes til ens egen dagligdag.
Nadia Skytte, receptionist, Food Folk
(5)
Godt kursus med gode værktøjer til fremtiden. Dækkede fint vores behov. Underviser brugte specifikke cases fra vores hverdag, så det gav god mening. Underviser var godt forberedt og engageret. Alt i alt et rigtig godt kursus
Bettina Hemmer Mass, Børnehaveklasseleder/Specialklasselærer, Ådalens skole
(5)
Pias undervisningsform er meget tydelig og tryg. En rar og professionel underviser. Pia er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål, som gør at ens egen refleksion begynder. Jeg fik mange nyttige værktøjer med hjem.
Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion
(5)
Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører vejledning/rådgivning helt radikalt.
Claus Møller,Copenhagen, Co-founder og coach, Coach House ApS
(4)
Pia er super sød til at danse i de udfordringer og cases, som kursisterne gerne ville tale om. Ekstremt behageligt og spændende forløb.
Christina Aunsholt, Senior Agile Coach, Arla IT
(5)
Jeg har fået konkrete gode værktøjer til brug i konfliktcoaching og mægling, og jeg har fået konstruktiv feedback på mine coachinger. Det er guld værd. Pia har struktureret undervisningen, så der har været masser af plads til diskussioner, øvelser i coaching sessioner og teoretiske input. Pia er super kompetent og kan gøre teori levende og relev...
Vis alt
Thomas Pedersen, Nomeco A/S, HR-partner
(5)
Et spændende og lærerigt forløb. Blev undervist i mange relevante emner, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Kan anbefale det til andre.
Morten Jacobsen, Elev coach, Campus Vejle - HHX
(5)
Pia har mine varmeste anbefalinger. Hun er rigtig dygtig til at formidle, træne og udfordre kursisterne og er god til at skubbe en i nye retninger. Stor kursistinddragelse og gode øvelser og eksempler. Intenst og spændende. En rejse ind i sig selv og andre.
Marikka Bentzen, leder, Amnesty International
(5)
Virkelig god og inkluderende undervisning med mange gode øvelser. Niveauet er for alle, og der tages udgangspunkt i det niveau holdet har. Pia er god til at danne en relation til alle, så de føler sig trygge.
Helle Andersen, kontorassisten, KU
(5)
Levende undervisning med inddragelse af kursisterne. God stemning og aldeles lærerigt! Pia kom godt rundt om alle de emner hun præsenterede. Varme anbefalinger herfra.
Barbro Knudsen, Faglig konsulent, Journalistgruppen i DR
(5)
Relevant undervisning - meget nærværende og dejligt med individuel undervisning og plads til øvelser. Underviser er god til at forklare, og materialet er overskueligt.
Melissa Bager, Amnesty International
(5)
Tak for et trygt undervisningsrum, hvor ingen spørgsmål er dumme. Der er plads til at 'fejle' og grine sammen. Fin balance mellem teori og praksis, anerkendende og rolig undervisning. Ligeværdig dialog mellem underviser og kursister og god til at inddrage konkrete eksempler.
Tine Christensen, socialrådgiver, KIApro ApS
(5)
Pia er god til at give eksempler og cases i undervisningen, så det er let at forstå teorien. Pia har en betryggende og sjov måde at være på, så stemningen er let og god.
Camilla Vagnsø, Socialudviklingskonsulent, Klintegården
(5)
Et fantastisk kursus med en dygtig underviser. Det er tydeligt, at hun har mange års erfaring og kompetencer inden for området. Er dygtig til at videreformidle viden og inddrage kursisterne på en meget empatisk måde. Kan klart anbefales.
Morten Madura, EKF
(5)
Jeg har fået tilstrækkelig med teori og praktisk træning til at kunne kommunikere assertivt. Fik alt det med, som jeg havde håbet på. Behagelig og fængende underviser.
Ida Lundgren, Artwork Coordinator, CO-RO A/S
(5)
Behagelig, imødekommende og sød underviser, som var god og tydelig i det, der skulle formidles. God til at sætte sig ind i andres situation. Kurset var spændende og alsidigt og vi kom godt rundt om alle aspekter.
Erik Deis-Christensen, Artwork Coordinator, CO-RO A/S
(4)
Jeg har fået gode redskaber til at være en 'aktiv lytter', 'sige fra', og være klar og præcis ved brug af girafsprog (fakta, følelser, behov, handling).
Louise Windstedt, CO-RO A/S
(5)
Det har været et super godt kommunikationskursus. Jeg vil helt sikkert gøre brug af mange af de assertive metoder både i min virksomhed og i privaten.
Per Pedersen, Danrisk/Contea
(5)
Nærværende og meget konstruktivt kursus omkring vores virksomhed. Indholdsrigt med gode cases, som var skræddersyet til os.
Niels Erstrup Rasmussen, Jurist, Contea ApS
(4)
Jeg har fået en bedre indsigt i, hvordan jeg skal forholde mig i forskellige typer af konfliktsituationer. Kurset giver et godt indblik i, hvordan konflikter kan undgås både internt og eksternt.
Poul, fagkonsulent, Danrisk/Contea
(5)
God sammensat præsentation med megen informativ læring og information. Godt materiale, det kan benyttes fremad.