Facilitators International A/S

i Frederiksberg (+ 3 lokationer)

Facilitators International A/S

Kurser i værdiskabende facilitering og mødeledelse

Tag et af vores kurser i facilitering og bliv et vigtigt aktiv i din virksomhed, når det handler om at sikre effektive møder og workshops. Med et kursus fra Facilitators International skaber du værdi for dig selv og for din virksomhed med viden og redskaber, der afspejler virkeligheden i dagens moderne virksomheder.

Facilitators International A/S er en netværksorganisation, der siden 2001 har trænet og uddannet mere end 8.500 facilitatorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Facilitators International klæder moderne virksomheder på

Vi uddanner og opkvalificerer konstant vores facilitatorer, der underviser på vores kurser, ligesom vi arbejder målrettet med at være de bedste inden for uddannelse af facilitatorer. Vi udvikler derfor konstant vores kurser, koncepter og metoder, så de modsvarer de udfordringer, moderne virksomheder møder i dag.

Høje standarder og høj kvalitet

Hos Facilitators ønsker vi at have tætte og langvarige relationer til vores kunder. Vi arbejder derfor målrettet for at kunne levere kurser af høj kvalitet. Derfor har alle vores undervisere flere års praktisk erfaring inden for facilitering, mødeledelse, forretningsledelse, projektledelse, ledelsesrådgivning og strategiarbejde fra store internationale koncerner og er certificerede indenfor kommunikation, coaching, gruppedynamik og personlighedstype værktøjer.

Læs meget mere på facilitators.dk

Vis alle uddannelser afholdt hos Facilitators International A/S

Uddannelser

Kontakt

Facilitators International A/S

Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Telefon: 7026 3008
www.facilitators.dk


Sponsoreret