Five Behaviors - Værktøj til Teamudvikling

DISCnordic, Online
Længde
1/2 dags kursus
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1/2 dags kursus
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

The Five Behaviors kursus

Tag The Five Behaviors kursus

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et enestående teamværktøj, sat i verden til at anspore ledere og teams i processen om at blive velfungerende og ”high performing”. The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et nuanceret og effektivt teamværktøj til den erfarne facilitator. Værktøjet er baseret på den amerikanske bestseller af Patrick Lencioni “The Five Dysfunctions of a Team”.

Indhold og form på The Five Behaviors kursus

The Five Behaviors of a Cohesive Team – Get Started kurset er IKKE en faciliterings-uddannelse, det er et kursus i at håndtere profilværktøjet og undervisningsmaterialerne og øvelserne som understøtter disse. Vi bygger oven på din erfaring og leverer værktøjet, som flytter din facilitering til helt nye højder. Du skal deltage på The Five Behaviors of a Cohesive Team – Get Started kurset, hvis du ønsker at få mulighed for at arbejde med teams på højere niveau og få adgang til et værktøj som understøtter det.

Dit udbytte på The Five Behaviors kursus

The Five Behaviors of a Cohesive Team er et nuanceret og effektivt teamværktøj til den erfarne facilitator. Værktøjet er baseret på den amerikanske bestseller af Patrick Lencioni “The Five Dysfunctions of a Team”. Kurset vil bl.a. klæde dig på til: 1. At blive bekendt med profilværktøjerne som knytter sig til The Five Behaviors of a Cohesive Team konceptet. 2. At blive i stand til selv at skræddersy koncepter med øvelser og indhold for fremtidige team-workshops, som bedst muligt understøtter teamets udviklingsmål. 3. At blive skarp på at analysere målingsresultatet og lave relevante nedslag. Med et kursus i Five Behavior hos DISCnordic får du adgang til to forskellige rapporter; Teamudvikling og en “Personal Development” som er en individual profil.

Målgruppe

The Five Behaviors kursus er primært tiltænkt erfarne facilitatorer og konsulenter, som arbejder med team dynamikker og udvikling på højere niveau (ledere). Det er en fordel at man er DISC-certificeret men det er ikke et krav.

Pris

Prisen for The Five Behaviors kursus er 5000 kroner ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Five Behaviors - Værktøj til Teamudvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DISCnordic
Raffinaderivej 8B, 1. sal
2300 København S

DISCnordic udvikler og leverer HR løsninger til virksomheder og konsulenter, både i Danmark og internationalt. Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret