Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Samarbejds- og visionsseminar

Arno Education
1 dag
Kursus
København
Startdato: Dato aftales med den enkelte kunde - København

Hvorfor vælge Arno Education?

Unikt antisstress grundlag med fokus på gøren og væren

Udvikling på både personligt og fagligt plan

35 års undervisnings- og udviklingserfaring

Kursusbeskrivelse

Samarbejds- og visionsseminar


Skab ny energi, få minimeret den negative stress og styrk det gensidige engagement i hele institutionen eller organisationen, eller blot i en enkelt personalegruppe eller team med en samspils- og visionsdag. 

Er der ikke plads i kalenderen til en hel dag, kan en halv dag - specielt i en mindre samarbejdsenhed gøre en betydelig forskel. Få et skræddersyet tilbud og oplev en dag med inspirerende samarbejdsaktiviter og livgivende teamudvikling.


Dagens overordnede formål

Dagen tilrettelægges en ud fra institutionens eller gruppens aktuelle ståsted og dominerende narrativer i forhold til oplevelsen af det indbyrdes samspil og hvilke opgaver og udfordringer, der fortjener mere opmærksomhed.

Formålet er:

  • At skabe fælles og personlige visioner for det gode samarbejde og arbejdsmiljø.
  • At løfte både den enkelte og samarbejdet op på et højere niveau ved at italesætte og udforske positive og bæredygtige narrativer for samarbejdet og den enkelte.
  • At styrke de indbyrdes relationer og det fælles samarbejde gennem samspilsaktiviteter


Fylder konflikterne negativt i institutionen eller gruppen?

  • Er det indbyrdes samspil præget af spændinger eller blokerende konflikter, vil seminaret kunne tilrettelægges, så der implicit arbejdes med konflikttransformation og konflikthåndtering.
  • I gennem den ovenfor beskrevne tilgang vil det være muligt at styrke slidte eller genetablere brudte relationer samtidig med at grundlaget skabes for

En ny begyndelse, der gør det sjovere at gå på arbejde

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle institutioner eller grupper, der ønsker at skabe ny energi, få minimeret den negative stress og/eller styrke det gensidige engagement.

Pris

Pris efter aftale 

Om udbyderen


Kurser der gør dig bedre til det du allerede kan, og bidrager til personlig og  faglig udvikling 

Lær at udnytte dit skjulte potentiale med et af Arno Educations mange kurser.  Baseret på et specielt anti-stress grundlag, vil vores kurser give dig værktøjer til  bedre at håndtere konflikter, arbejde i teams, udvikle gode vaner, og generelt bringe  balance...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Samarbejds- og visionsseminar
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Arno Education

Københavns Universitet
Njalsgade 76, 4. s
2300 København S

Få information

Udfyld formularen for mere information om Samarbejds- og visionsseminar

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Arno Kaaes 25-års erfaringsbaggr...

"Arno Kaae har i gennem sin mangeårige praksis i forskellige roller som konsulent, underviser, vejleder, supervisor, facilitator og coach udviklet en række værktøjer og greb, som kan anvendes bredt."

Læs mere
Caroline om Arno Kaaes undervisn...

"Jeg bruger virkelig meget (fx samtaleteknikker) fra coachinguddannelsen aktivt i mit studie, men især også i forhold til det arbejde jeg laver på mit praktiksted (...)"

Læs mere
Arno Kaae indstillet til RUCs In...

”Udover jeg oplever Arno som en kompetent underviser, så er det hans varme, nærvær og menneskelighed, der rammer mig dybest. I hans nærvær tør man, hvad man ikke vover andre steder."

Læs mere
Arno Kaaes erfaring som konsulen...

"Udover sit virke på RUC som pædagogisk konsulent har Arno i en periode, hvor han var kontraktansat på RUC, igennem sin egen kursusvirksomhed, fungeret som konsulent og afholdt efteruddannelseskurser for en lang række forskellige institutioner og organisationer, herunder også for enkelte virksomheder."

Læs mere