Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamsamarbejde

Progreso
Kontakt for info
Firmakurser
Aalborg
Startdato: Kontakt for info - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Få et effektivt team med The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Godt samarbejde skaber resultater

Et godt team kan kommunikere, samarbejde og løse konflikter. Det er ikke kun effektivt, det kan også både forebygge stress og mistrivsel – og samtidig skabe et miljø, hvor ledere og medarbejdere lykkedes og skaber resultater.

Kort sagt: Det giver mening at investere i det gode samarbejde – både for den enkelte medarbejder og for din bundlinje.

Forløbet ’Samarbejde i teamet’

’Samarbejde i teamet’ er et praksisorienteret forløb, som klæder dit team på til at håndtere konflikter, træffe bedre beslutninger og skabe resultater via kommunikation og godt samarbejde i teamet.

Forløbet giver forståelse for personlighedstyper, ændrer på dynamikkerne teammedlemmerne i mellem og udvikler både den enkelte medarbejder og teamet via praktiske øvelser og diskussioner.

Forløbet er bygget op omkring to anerkendte modeller for kompetenceudvikling; The Five Behaviours of a Cohersive Team, som definerer det gode teamsamarbejde ved tillid, konflikter, engagement, ansvar og resultater. Modellen kan benyttes til at tage temperaturen på dit team. Den anden model er Everything DISC, som er et af verdens mest anvendte og anerkendte personlighedsprofil-værktøjer. Det kan både benyttes til at definere og udvikle medarbejdere og deres kommunikation og samarbejde.

Kombinationen af disse to modeller gør, at vi både kan sikre udvikling for den enkelte medarbejder og på teambasis.

Individuel personlighedsprofilering

Udgangspunktet for forløbet er en individuel personlighedsprofil, som vi udarbejder for hver medarbejder i teamet. Den er grundlaget for både den enkeltes og teamets udvikling. Det betyder også, at der ikke er to forløb, der er ens; Hver enkelt session er bygget til at matche dit teams konkrete udfordringer og muligheder baseret på det enkelte individ og sammensætningen af personer i teamet.

Vedvarende udvikling

Vi ved, at det kan være en udfordring at holde fast i de gode indsigter og læringer fra samarbejdskurser. Derfor er en del af forløbet, at I sammen udarbejder en handlingsplan, som er direkte implementerbar i jeres dagligdag.

Det får I ud af forløbet

Igennem forløbet ’Samarbejde i teamet’ opnår den enkelte medarbejder en øget bevidsthed om sin egen personprofil, og om hvordan han/hun kan tilføre værdi i teamet. På teambasis vil dine medarbejdere opleve, at de træffer hurtigere og bedre beslutninger, at de hurtigere kan konfrontere og løse problemer. Dine medarbejdere bliver desuden et team, som har fokus på at spille hinanden gode – hvilken skaber tryghed og trivsel i teamet.

Kort sagt får du

  • Kompetenceudvikling på individ- og teambasis
  • En forbedret samarbejdskultur
  • Effektive medarbejdere
  • Resultatorienteret samarbejde
  • Bedre konflikthåndtering
  • Bedre trivsel
  • Forbedret samarbejde på tværs af fagligheder og personlighedstyper

Kursets struktur

Forløbet The Five Behaviors of a Cohesive Team™ veksler mellem øvelser, diskussioner og handlingsplaner. Forløbet tilrettelægges altid til den enkelte proces, så det imødeser jeres behov. Forløbet kan foregå på dansk eller engelsk.

Video

   

Om udbyderen

Progreso

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Progreso

Systemvej 6
Aalborg sv

Telefon: 51 90 52 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamsamarbejde

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: