Teamsamarbejde

Progreso, i Aalborg
Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Teamsamarbejde

Få et effektivt team med The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Godt samarbejde skaber resultater

Et godt team kan kommunikere, samarbejde og løse konflikter. Det er ikke kun effektivt, det kan også både forebygge stress og mistrivsel – og samtidig skabe et miljø, hvor ledere og medarbejdere lykkedes og skaber resultater.

Kort sagt: Det giver mening at investere i det gode samarbejde – både for den enkelte medarbejder og for din bundlinje.

Forløbet ’Samarbejde i teamet’

’Samarbejde i teamet’ er et praksisorienteret forløb, som klæder dit team på til at håndtere konflikter, træffe bedre beslutninger og skabe resultater via kommunikation og godt samarbejde i teamet.

Forløbet giver forståelse for personlighedstyper, ændrer på dynamikkerne teammedlemmerne i mellem og udvikler både den enkelte medarbejder og teamet via praktiske øvelser og diskussioner.

Forløbet er bygget op omkring to anerkendte modeller for kompetenceudvikling; The Five Behaviours of a Cohersive Team, som definerer det gode teamsamarbejde ved tillid, konflikter, engagement, ansvar og resultater. Modellen kan benyttes til at tage temperaturen på dit team. Den anden model er Everything DISC, som er et af verdens mest anvendte og anerkendte personlighedsprofil-værktøjer. Det kan både benyttes til at definere og udvikle medarbejdere og deres kommunikation og samarbejde.

Kombinationen af disse to modeller gør, at vi både kan sikre udvikling for den enkelte medarbejder og på teambasis.

Individuel personlighedsprofilering

Udgangspunktet for forløbet er en individuel personlighedsprofil, som vi udarbejder for hver medarbejder i teamet. Den er grundlaget for både den enkeltes og teamets udvikling. Det betyder også, at der ikke er to forløb, der er ens; Hver enkelt session er bygget til at matche dit teams konkrete udfordringer og muligheder baseret på det enkelte individ og sammensætningen af personer i teamet.

Vedvarende udvikling

Vi ved, at det kan være en udfordring at holde fast i de gode indsigter og læringer fra samarbejdskurser. Derfor er en del af forløbet, at I sammen udarbejder en handlingsplan, som er direkte implementerbar i jeres dagligdag.

Det får I ud af forløbet

Igennem forløbet ’Samarbejde i teamet’ opnår den enkelte medarbejder en øget bevidsthed om sin egen personprofil, og om hvordan han/hun kan tilføre værdi i teamet. På teambasis vil dine medarbejdere opleve, at de træffer hurtigere og bedre beslutninger, at de hurtigere kan konfrontere og løse problemer. Dine medarbejdere bliver desuden et team, som har fokus på at spille hinanden gode – hvilken skaber tryghed og trivsel i teamet.

Kort sagt får du

  • Kompetenceudvikling på individ- og teambasis
  • En forbedret samarbejdskultur
  • Effektive medarbejdere
  • Resultatorienteret samarbejde
  • Bedre konflikthåndtering
  • Bedre trivsel
  • Forbedret samarbejde på tværs af fagligheder og personlighedstyper

Kursets struktur

Forløbet The Five Behaviors of a Cohesive Team™ veksler mellem øvelser, diskussioner og handlingsplaner. Forløbet tilrettelægges altid til den enkelte proces, så det imødeser jeres behov. Forløbet kan foregå på dansk eller engelsk.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for info

  • Firmakursus
  • Aalborg

Pris

Kontakt udbyder for information om prisen på kurset. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Teamsamarbejde
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Progreso
Systemvej 6
Aalborg sv

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret