Ansvarlig samskabelse og projektledelse

Længde
3 dage
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

7 november, 2024

  • Holdundervisning
  • Kolding

Kursusbeskrivelse

samskabelse og projektledelse

Ansvarlig samskabelse og projektledelse

Lær at integrere etiske overvejelser i projektledelse og samarbejde og at omsætte intentionen om ansvarlighed til praksis.

Bemærk: Kurset indgår som valgmodul 5 (5 ECTS) på diplomuddannelsen i Strategisk Design og Ledelse, men kan også tages som et selvstændigt kursus uden ECTS.

Om kurset

Ansvarlighed ligger ikke kun i vores intentioner, men i væsentlig grad også i vores handlinger – men hvad er egentlig forholdet mellem intention og handling?

På dette kursus dykker vi ned i, hvad der kan være fremmende og hæmmende for ansvarlig ageren i såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Handler det at tage ansvar om at kunne håndtere en shitstorm i medierne og iværksætte de rette undersøgelser? Om ESG-rapporter og CSR-strategier? Om at gøre sit job ordentligt? Eller blot om at opføre sig ordentligt? 

Spørgsmålet bliver ikke mindre komplekst af, at ansvar kan fralægges, videregives, uddelegeres og fordeles gennem organisatoriske strukturer. Men bliver ansvaret mindre, eller forsvinder det måske endda helt af den grund? Ansvarlig samskabelse og projektledelse er væsentlige i en globaliseret verden med komplekse værdikæder og handelsstrukturer, for slet ikke at tale om samfundsmæssige og mellemmenneskelige forhold, hvor teknologier i højere og højere grad er både med- og modspillere. Er lovgivning en tilstrækkelig ramme for ansvarlighed, og er det blot et spørgsmål om mere og bedre lovgivning?

Der er mange spørgsmål, når det kommer til ansvar – faktisk så mange, at man kunne ønske sig, at nogen påtog sig ansvaret at få bare nogle af dem besvaret.

Undervisningen

I undervisningen vil vi arbejde med og tale om den teori og litteratur, som kan hjælpe os med at begrebsliggøre, hvad ansvar og etik er for størrelser. Samtidig vil vi perspektivere ansvaret og etikken ind i det at arbejde med design og samskabelse og se på, hvordan vi i praksis kan påtage os ansvar og anvende etikken som et potentiale i ledelse, i vores projektarbejde og i hverdagens øvrige opgaver. 

Udbytte

Med ’Ansvarlig samskabelse og projektledelse’ lærer du at tage en samarbejdsorienteret tilgang til ledelse og projektledelse, hvor ansvarlighed og bæredygtighed spiller en central rolle. Det kan være særligt relevant i situationer, hvor projektet involverer flere interessenter, komplekse udfordringer eller sociale ansvarsmål.

  • Du får viden om ansvar og etik som både filosofisk, teoretisk og praktisk redskab i samskabelse og projektledelse. 
  • Du lærer at bruge designmetoder til at foretage analyser og kritisk refleksion i forhold til ansvarlige handlinger og ledelse. 
  • Du opnår kompetencer i forhold til at anvende ansvarlighed og etik som et kreativt potentiale frem for en begrænsning. 

Målgruppe

’Ansvarlig samskabelse og projektledelse’ er for dig, der ønsker at skabe en sammenhæng mellem etiske principper og de konkrete handlinger, vi udfører, i vores organisationer. Målet er at skabe en dybere forståelse for de begreber, der ligger til grund for vores ansvarlighed, så vi kan styrke den ansvarlige tankegang og de dertilhørende handlinger. 

Pris

Pris
Uden ECTS: Dkr. 6.000,- ekskl. moms
Med ECTS: Dkr. 8.000,25

Beløbet dækker undervisning, undervisningsmaterialer samt forplejning.

Vi tilbyder rabat på følgende:
• 10 % rabat per person ved 3 tilmeldinger (samme CVR-nummer) samt alumner
• Tilmeld 5, betal for 4 (samme CVR-nummer)

NB: Rabatten gives kun på selve kursusprisen, ikke på prisen for forplejning og materialer

Tilskud: Man kan eventuelt få tilskud på op til 10.000 kr. per år fra Omstillingsfonden (Uddannelses- og Forskningsministeriet).

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ansvarlig samskabelse og projektledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Designskolen Kolding
Dyrehavevej 116
6000 Kolding

Vores kurser, efteruddannelse og faciliteringsworkshops er for dig, der gerne vil dygtiggøre dig inden for design og designmetoder i bred forstand, og for virksomheder og organisationer, der har behov for at skabe innovation og nyt forretningspotentiale gennem designtænkning og strategiske...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret