Danske Terapihunde

i Brønderslev (+ 1 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Danske Terapihunde

Bliv uddannet Certificeret terapihundefører hos Danske Terapihunde ApS – En uddannelse for dig, der ønsker at arbejde professionelt med din hund! 

Danske Terapihunde

Om Danske Terapihunde ApS

Danske Terapihunde er en uddannelse og træningsvirksomhed med speciale i at uddanne professionelle terapihundeteams til de danske institutioner eller private virksomheder. At være uddannet certificeret terapihundefører og arbejde professionelt med sin hund er et relativt nyt fagområde i Danmark. Du kan blive uddannet Certificeret Terapihundefører indenfor 8 forskellige specialer. 

  • Speciale som skolehund
  • Speciale i samtaleterapi
  • Specialpædagogisk terapihund
  • Speciale i hundeassisteret ergoterapi
  • Speciale i hundeassisteret fysioterapi
  • Speciale i skolevægring
  • Speciale i geriatri
  • Speciale som hospitalshund (efterår 2024)

Danske Terapihunde uddanner fagligt dygtige terapihundefører, som med deres faglige viden, enggangement, personlighed og selvfølgelig hund, får mulighed for at hjælpe mange flere mennesker som har det svært i Danmark.

Tanken bag Danske Terapihunde - høj kvalitet og faglighed

Danske Terapihunde tilbyder en uddannelse bygget på evidens, solide erfaringer og resultater fra Danske institutioner og virksomheder i Danmark. 

Den kommende terapihundefører skal have et fagligt, trygt og seriøst arbejdsredskab, i form af sin terapihund som bl.a. skal være med til at flytte grænser i det pædagogiske, sundhedsfaglige eller terapeutiske miljø med håndgribelige resultater. Uddannelsen er modul opbygget og der arbejdes hele tiden i en veksel virkning mellem teori og praktisk som relaterer til den enkelte deltages faglighed. 

Hvad er en terapihund?

En Certificeret Terapihund fra Danske Terapihunde er en specialtrænet hund, som sammen med sin ejer professionelt og målbart er et supplement til en behandling eller som bistand til, at opnå et læringsmål. En Certificeret Terapihund fra Danske Terapihunde kan indgå i forskellige former for terapeutisk arbejde. En terapihund arbejder altid sammen med sin ejer, som enten har en sundhedsfaglig, pædagogisk eller terapeutisk uddannelse i forvejen. 

Sådan bliver du Certificeret Terapihundefører 

Uddannelsen til Certificeret Terapihundefører ved Danske Terapihunde tager 12 mdr. og er bygget op af 8 moduler + 100 timers praktik. Et terapihundeteam fra Danske Terapihunde gennemgår en grundig uddannelse og du møder altid professionelle og specielt uddannede undervisere.


Vis alle uddannelser afholdt hos Danske Terapihunde

Uddannelser

Kursus
Miljø og kvalitetssikring
Dyr og Natur Længde By Gennemsnit Pris
Certificeret Terapihundefører 12 måneder Online 29.600 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Danske Terapihunde
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Danske Terapihunde

Thorsvej 24
9700 Brønderslev

Telefon: 30654749
Mobil 30654749

Sponsoreret