Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Center for Lean?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 11 evalueringer

Peter Stefansen
Længe siden jeg har oplevet en så akademisk velfunderet underviser, gøre LEAN for førstegangs studerende, så nærværende. Virkelig LEAN i praksis, med mange gode og inspirerende cases til kursisternes hverdag. Topkarakter til Jacob ⭐⭐⭐⭐⭐
Amel Avdagic
Undervisnings formen har været rigtig god, og involvering af deltagerne har bare gjort undervisningen endnu bedre. Fortsæt det gode arbejde :) Hvis man kunne give flere stjerner ville du have fået dem alle :)
Maja Østerby
Super fint og fleksibelt forløb med en god underviser, som forstår at holde stoffet jordnært, så vi rent faktisk kan bruge det i "den virkelige verden".
Morten Ringsted
Mark er en super kommunikator og underviser, som med sin erfaring hele tiden kan udfordre en og ikke mindst lave sparring ift. de emner man har valgt at arbejde med i perioderne imellem de 6 undervisningsdage
steffen kugelmann
Vi havde Mark som underviser i alle 6 dage, og han formår at inddrage deltagerens egne udfordringer fra hverdagen, samt fokus på de udfordringer denne byder på.
Martin Due
Jeg har for nylig afsluttet Lean Konsulent uddannelsen på Center For Lean. Underviserne er enormt kompetente og formår at omsætte al teori til praksis, så vi kursister nemt kan omsætte til egen virksomhed. Det er klart en uddannelse jeg vil anbefale andre, da du bliver klædt på til at udvikle din virksomhed og optimere de processer du/i allere...
Vis alt
Ditte Svit
Fik en masse gode værktøjer til hvordan jeg og vores virksomhed kan optimere nogle af vores processer. Der var rigtig gode muligheder for at sparre med de andre kursister. Vores underviser Mark var rigtig god til at indrage os og give en forståelsen af hvad det indebære at gå i gang med Lean. Alt i alt et super fedt kursus! :-)
Charlotte
Det overraskede mig, at jeg nok havde en større forståelse for Lean, end jeg antog da jeg bookede kurset, for der kom ikke så meget nyt frem. Til gengæld var det givende at arbejde med eden værdistrøm. Det ville dog have været godt at få at viden inden kurset, at vi skulle tænke over en sådan.
Frederik
Super godt og relevant kursus med et dejligt lille hold så der var god tid til at arbejde i dybden med din egen case. Vores underviser Mark var fagligt stærk og god til at holde det relevant og sætte tingene i en kontekst man kan forstå. Jeg vil dog anbefale at man deltager minimum 2 personer, da det er bedst at have en sparringspartner i forhol...
Vis alt
Jane Bøving Larsen
Vi var kun to på holdet, hvilket gav mulighed for, at underviseren kunne gøre undervisningen meget relevant for os. Der var ikke mulighed for at gemme sig og vi var på hele tiden - hvilket var meget givende.
Morten
Rigtig god og spændende undervisning, hvor underviserne er rigtig gode til at koble undervisningen op på de problemstillinger, som deltagerne kommer med "hjemmefra". Kan klart anbefales uanset branche.
Mark Lilliedal Kommentar
Mange tak for de rosende ord. Og tillykke med resultatet. Held og lykke fremover.