Hvad siger tidligere kursister om Center for Lean?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 15 evalueringer

Maria

Der er et godt mix mellem teori og øvelser. Derudover er der også god tid til diskussioner og eksempler. Det gør at man ikke bliver så træt i hovedet.

Bettina
Jette Sylvest Reitzel

TAK for en meget professionel og behagelig undervisning i LEAN - som har været en lang procedure grundet COVID-19. Trods lange afbræk gjorde de dygtige undervisere - især Samer - hele forløbet utrolig spændende og eksempler/forklaringer forståelige for den enkelte deltager. Center For Lean er ABSOLUT anbefalelsesværdigt!

Pierre Lundby Jensen

Efter at have gennemført “Master Black Belt Lean Konsulent” ved Center for Lean, vil jeg gerne knytte følgende kommentar til hele forløbet. Kursus opstart i 2020 med Jacob, der på fantastisk vis, med en god blanding af teoretisk undervisning koblet op på en lang række eksempler fra hverdagen fik introduceret os til LEAN. Kursusrækken fortsatte...

Vis alt
Peter Stefansen

Længe siden jeg har oplevet en så akademisk velfunderet underviser, gøre LEAN for førstegangs studerende, så nærværende. Virkelig LEAN i praksis, med mange gode og inspirerende cases til kursisternes hverdag. Topkarakter til Jacob ⭐⭐⭐⭐⭐

Amel Avdagic

Undervisnings formen har været rigtig god, og involvering af deltagerne har bare gjort undervisningen endnu bedre. Fortsæt det gode arbejde :) Hvis man kunne give flere stjerner ville du have fået dem alle :)

Maja Østerby

Super fint og fleksibelt forløb med en god underviser, som forstår at holde stoffet jordnært, så vi rent faktisk kan bruge det i "den virkelige verden".

Morten Ringsted

Mark er en super kommunikator og underviser, som med sin erfaring hele tiden kan udfordre en og ikke mindst lave sparring ift. de emner man har valgt at arbejde med i perioderne imellem de 6 undervisningsdage

steffen kugelmann

Vi havde Mark som underviser i alle 6 dage, og han formår at inddrage deltagerens egne udfordringer fra hverdagen, samt fokus på de udfordringer denne byder på.

Martin Due

Jeg har for nylig afsluttet Lean Konsulent uddannelsen på Center For Lean. Underviserne er enormt kompetente og formår at omsætte al teori til praksis, så vi kursister nemt kan omsætte til egen virksomhed. Det er klart en uddannelse jeg vil anbefale andre, da du bliver klædt på til at udvikle din virksomhed og optimere de processer du/i allere...

Vis alt
Ditte Svit

Fik en masse gode værktøjer til hvordan jeg og vores virksomhed kan optimere nogle af vores processer. Der var rigtig gode muligheder for at sparre med de andre kursister. Vores underviser Mark var rigtig god til at indrage os og give en forståelsen af hvad det indebære at gå i gang med Lean. Alt i alt et super fedt kursus! :-)

Charlotte

Det overraskede mig, at jeg nok havde en større forståelse for Lean, end jeg antog da jeg bookede kurset, for der kom ikke så meget nyt frem. Til gengæld var det givende at arbejde med eden værdistrøm. Det ville dog have været godt at få at viden inden kurset, at vi skulle tænke over en sådan.

Frederik

Super godt og relevant kursus med et dejligt lille hold så der var god tid til at arbejde i dybden med din egen case. Vores underviser Mark var fagligt stærk og god til at holde det relevant og sætte tingene i en kontekst man kan forstå. Jeg vil dog anbefale at man deltager minimum 2 personer, da det er bedst at have en sparringspartner i forhol...

Vis alt
Jane Bøving Larsen

Vi var kun to på holdet, hvilket gav mulighed for, at underviseren kunne gøre undervisningen meget relevant for os. Der var ikke mulighed for at gemme sig og vi var på hele tiden - hvilket var meget givende.

Morten

Rigtig god og spændende undervisning, hvor underviserne er rigtig gode til at koble undervisningen op på de problemstillinger, som deltagerne kommer med "hjemmefra". Kan klart anbefales uanset branche.

Mark Lilliedal Kommentar
Mange tak for de rosende ord. Og tillykke med resultatet. Held og lykke fremover.