Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Center for Lean?

Gennemsnit 4,4

Baseret på 5 evalueringer

Ditte Svit
(5)
Fik en masse gode værktøjer til hvordan jeg og vores virksomhed kan optimere nogle af vores processer. Der var rigtig gode muligheder for at sparre med de andre kursister. Vores underviser Mark var rigtig god til at indrage os og give en forståelsen af hvad det indebære at gå i gang med Lean. Alt i alt et super fedt kursus! :-)
Charlotte
(2)
Det overraskede mig, at jeg nok havde en større forståelse for Lean, end jeg antog da jeg bookede kurset, for der kom ikke så meget nyt frem. Til gengæld var det givende at arbejde med eden værdistrøm. Det ville dog have været godt at få at viden inden kurset, at vi skulle tænke over en sådan.
Frederik
(5)
Super godt og relevant kursus med et dejligt lille hold så der var god tid til at arbejde i dybden med din egen case. Vores underviser Mark var fagligt stærk og god til at holde det relevant og sætte tingene i en kontekst man kan forstå. Jeg vil dog anbefale at man deltager minimum 2 personer, da det er bedst at have en sparringspartner i forhol...
Vis alt
Jane Bøving Larsen
(5)
Vi var kun to på holdet, hvilket gav mulighed for, at underviseren kunne gøre undervisningen meget relevant for os. Der var ikke mulighed for at gemme sig og vi var på hele tiden - hvilket var meget givende.
Morten
(5)
Rigtig god og spændende undervisning, hvor underviserne er rigtig gode til at koble undervisningen op på de problemstillinger, som deltagerne kommer med "hjemmefra". Kan klart anbefales uanset branche.
Mark Lilliedal Kommentar
Mange tak for de rosende ord. Og tillykke med resultatet. Held og lykke fremover.
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!