Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag en MBA på CBS

CBS tilbyder tre tredobbelt-akkrediteret MBA-programmer, som alle er designet til at udvide dit sind og udfordre dine perspektiver. Deltag i vores kommende informationsmøder og lær mere om de respektive programmers formater.

Hvorfor bør du vælge CBS til din MBA uddannelse?

En MBA i København er en investering i din egen fremtid. CBS er et verdenskendt universitet, som sætter ansvarlig ledelse i spidsen for dagsorden. Universitet vil være et vigtigt led til at forvandle og forbedre dig til at blive en af de ledere, som fremtiden har brug for. 

Når du vælger København som lokation for din MBA uddannelse, vil du få muligheden for at fordybe dig i en grøn, innovativ og progressiv by, hvor du vil sikre dig, at du får mest muligt ud af dit år inde i klasselokalet såvel som uden for det. 

CBS er iblandt en eksklusiv gruppe af Business skoler verden over, som holder den tredobbelte krone af internationale akkrediteringer: AMBA, EQUIS and AACSB. Det er en prestigefyldt ære, som vi ikke tager let på.

Bliv en del af et berigende og alsidigt studiemiljø 

Du vil allerede fra første dag på CBS få muligheden for at opbygge dit netværk, mens du lærer dine nye klassekammerater at kende. 

Vi samler bevidst unge talentfulde fagfolk, som har forskellige baggrunde, brancher og nationaliteter, da det alt samme er med til at styrke din læringsoplevelse. Dette vil være med til at give dig et globalt syn og et værdifuldt internationalt netværk for fremtiden. 

Vis alle uddannelser afholdt hos CBS - MBA

Hvorfor vælge CBS - EMBA?

#1 Nordisk EMBA (Financial Times Ranking 2020)

45% lønstigning for kandidater

100% karriere tilfredshed (CBS EMBA afsluttende spørgeskema)

Uddannelser

Masteruddannelser
MBA Længde By Gennemsnit Pris
Executive MBA København 445.000 DKK

Vis alle

Video

Kontakt

CBS - MBA

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.